Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2012 at 10:39 |
Bok,
citam fitness.com.hr vec jedno dvije godine i ucim od vas sto vise mogu, ali sad sam napokon odlucila i aktivno sudjelovati :) . Inace sam studentica iz Osijeka, 22 godine i pokusavam sto vise vjezbati, ali sam zadnjih mjeseci izgubila motivaciju, tako da sam sada opet krenila sa vjezbanjem i nadam se brzom povratku vjezbanja kao zdrave navike u moj raspored. Jedna sam od onih koja je probala svakakve programe vjezbanja, ali uvijek nade neku ispriku. Isla sam u teretanu godinu-godinu i pol i onda je krenilo, pa malo oni aerobic treninzi u teretani umjesto utega, pa malo insanity, pa malo neki drugi programi i tako sam sa isprobavanjem svega i svacega izgubila rutinu. Sad sam opet na pocetku i odlucno kazem: nema vise isprika. Inace visoka sam 171 cm i trenutno imam 56 kg. Kilaza mi inace varira izmedu 55 i 57, sto mislim da je ok, cilj mi nije neko mrsavljenje, mozda koju kilu u procesu oblikovanja, jer mislim da mogu izgledati puno bolje nego sto izgledam sada cak i sa istom kilazom ali sa redovitim vjezbanjem. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey Roulette, welcome to us!
Vidim, nema nekih vecih problema s tobom, to je dobro, malo cu se odmorit Samo pitaj što god te zanima...i ne odustaj |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na potpori, ni ne znas koliko pomazes drugima ko meni koji samo citaju tvoje postove i bez neke dodatne pomoci pa hvala i za to
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
, hvala i tebi, bez vaših pozitivnih komentara bilo bi puno teže, ovako je sve veci i veci gušt biti ovdje
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |