pozdrav svima |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
daleko od toga da je moja teretana najbolja, ali s obzirom na udaljenost, higijenu i ostale stvari ipak mi se isplati, rade ja 3,4 kave manje mjesecno pa se fino nakon treninga istusiram ko gospon kakav jesam Edited by mr-triple-double - 28 Lipanj 2012 at 17:22 |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by zika - 28 Lipanj 2012 at 17:12 |
||
LiveStrong
|
||
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolja teretana za one koji pršte od kreativnosti i vole eksperimentirati je trim staza na jarunu :D ili se uclanite u subos (studentska udruga borilackih sportova) u martinovci pa koristite teretanu i trenirate neki sport za 90 kn mjesecno :)
Ma šalim se malo, uglavnom najbitnije je da ne odustajete i samo trenirate. U pocetku ce rezultati biti možda lošiji itd, ali kad steknete iskustvo i skužite kako to sve funkcionira onda cete napraviti zvjeri od sebe :) Edited by Zyzz - 29 Lipanj 2012 at 00:53 |
||
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |