Pozdrav svima!! |
Post Reply |
Author | |
Nino68
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2012 Location: Vodice Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Rujan 2012 at 22:29 |
bok svima vama, da se predstavim na brzinu:
Ime mi je Nino, iz Dalmacije sam, 44 mi je godina i vjerovatno se ne bi javio ni uclanio da nisam doživio nešto, barem meni jako jako pozitivno. Od 35te kao vecina muškaraca sam poceo nabacivati kilograme što od loše prehrane i naglo usporenog metabolizma, dakako i zbog nikakve tjelesne aktivnosti. Do prvog lipnja sa imao 102,5 kg sa 178 visine...katastrofalno. Po ideji i preporuci moje supruge zapoceo sam proteinsku dijetu (da je ne reklamiram) i nakon dva i pol mjeseca sam izgubio 22,5 kg. To po meni i nije neki rezultat da mi se klikeri u glavi nisu doslovno posložili. Vozim biciklu svaki drugi dan po 20-30 kilometara kako kad, tri put tjedno idem u teretanu, i ono po meni najvažnije; temeljito sam promijenio prehranu na bolje. Jedem veliku kolicinu voca i povrca, žitarica da ne nabrajam, svega zdravoga. Osjecam se predobro. Vraca mi se kondicija iz dana u dan za koju sam zaboravio .Ne savjetujem nikome tako drasticne mjere, pogotovo ne što se dijete tice i takav gubitak kila u tako kratkom roku, ali s obzirom kako se osjecam sada SAVJETUJEM DRASTICNE MJERE U ODLUCI DA SI PROMIJENITE ŽIVOT NA BOLJE. Hvala na pažnji
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |