New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav svima!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav svima!!

Post Reply Post Reply
Author
Nino68 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nino68 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav svima!!
    Posted: 01 Rujan 2012 at 22:29
bok svima vama, da se predstavim na brzinu: 
Ime mi je Nino, iz Dalmacije sam, 44 mi je godina i vjerovatno se  ne bi javio ni uclanio  da nisam doživio nešto, barem meni jako jako pozitivno. Od 35te kao vecina muškaraca sam poceo nabacivati kilograme što od loše prehrane i naglo usporenog metabolizma, dakako i zbog nikakve tjelesne aktivnosti. Do prvog lipnja sa imao 102,5 kg sa 178 visine...katastrofalno. 
Po ideji i preporuci moje supruge zapoceo sam proteinsku dijetu (da je ne reklamiram) i nakon dva i pol mjeseca sam izgubio 22,5 kg. To po meni i nije neki rezultat da mi se klikeri u glavi nisu doslovno posložili.
Vozim biciklu svaki drugi dan po 20-30 kilometara kako kad, tri put tjedno idem u teretanu, i ono po meni najvažnije; temeljito sam promijenio prehranu na bolje. Jedem veliku kolicinu voca i povrca, žitarica da ne nabrajam, svega zdravoga. Osjecam se predobro. Vraca mi se kondicija iz dana u dan za koju sam zaboravio .Ne savjetujem nikome tako drasticne mjere, pogotovo ne što se dijete tice i takav gubitak kila u tako kratkom roku, ali s obzirom kako se osjecam sada SAVJETUJEM DRASTICNE MJERE U ODLUCI DA SI PROMIJENITE ŽIVOT NA BOLJE.
Hvala na pažnji
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.