Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Weasel11
Cita FAQ Joined: 17 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2013 at 19:57 |
Dugo pratim ovaj sajt, sad vec 5 godina i napokon sam vam se odlucila javiti. Naime, molila bih vas za savjet i podršku. Želim si srediti prehranu i trening dugorocno. Bez zdrave prehrane i vježbanja ne mogu zamisliti život, ali mi se cesto znaju dogoditi oni momenti kad pojedem nešto što nije dopušteno. Prije 5 godina sam naglo smršavila preforsiranim treninzima i izgladnjivanjem i to ne bih voljela ponoviti makar mi je to stalno u glavi. I dosta mi je tih misli o tim "lijepim" danima kad sam imala snagu, volju itd., jer ju imam i sad, ali sam razumnija i želim si srediti tijelo uz zdravu prehranu i trening. Eto, nadam se da ce se netko javiti voljan pomoci mi složiti neki jelovnik i treninge. Visoka sam 160, a imam oko 52-4 kg.
I da, zna li netko zašto gym_girl ne može primati privatne poruke? :) Hvala! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla:)
tu sve piše https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |