pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Dijana2505
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Listopad 2013 at 13:42 |
Dugo pratim ovu stranicu jel ima korisnih inf.pa sam odlucila prizdruzit se.
Imam 29 god ,50kg ,visoka sam 173 a mjere su mi 88,60,88... Trenirala sam karate 10 godina pa sam napravila veliku pauzu i pocela ponovno trenirat ,.... Pocela sam prije dvije godine ,i provodim 4 puta tj u teretani... Prvo kada sam pocela trenirati otisla sam kod nutricioniste da mi napise plan prehrane jer znam da bez prehrane nema nista ili ako ima mali su rezultati..... Imala sam 5 obroka na dan to je bilo oko 900-1000kcal po danu uz trening 4 puta .U 2 mj sam skinula 9 kg i to i nije bilo toliko bitno koliko cm koje sam izgubila..... Kada vidite rezultate to Vas gura dalje i budi poticaj u Vama da mozete vise i da nema granice.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dijana, dobrodošla! Svaka cast na ustrajnosti i trudu no ne mogu se ne osvrnut na ovih 900-1000 kcal i poprilicno nisku kilažu. Ne mora biti tako kako se cini, ne volim se hvatati za to jer kilaža nije uvijek pokazatelj pravog stanja ali ako krenem od sebe...znam kako sam izgledala i osjecala se sa 55 kg na 170 cm. Nimalo zdravo. Kako danas jedeš? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Dijana i dobrodošla! Evo, da se nastavim na Gymku, da li si si racunala dnevnu potrosnju kalorija? S rezultatima na treningu si zadovoljna?
|
|
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav dijana,
Kako si uspjela ne biti gladna sa 900-1000 kcal na visinu od 177cm..? Ja sam oko 10 cm nižda od tebe al nikad nisam išla ispod 1100 kcal.. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |