Pozdrav svima :)) |
Post Reply |
Author | |
skuby96
Cita FAQ Joined: 18 Kolovoz 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Kolovoz 2014 at 00:19 |
Pozrav svim fitovcima.
Moje ime je Luka i imam 17 godina. Fitnessom sam se poceo baviti prije 2 god i evo me sad na 97 kg na 196 cm visine Treniram 5-6 puta tjedno uz skolu i ostale obaveze. Kasnije objavim i slike pa prosudite sami Inace prije 2 god krenuo sam u teretanu sa 79 kg da bih proslu zimu bio na 105 te sad na 97 kg definiranih. To bi ukratko bilo to..Nadam se da cu ponesto jos nauciti ovdje i pomoci drugima ako to bude bilo potrebno...Stay strong!
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao!
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav vršnjaku
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opa pošalji slike :D I dobro došao!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |