pozdrav svimaa :) |
Post Reply |
Author | |
moj_galebe
Cita FAQ Joined: 10 Travanj 2013 Location: Fiume Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2013 at 17:24 |
pozdrav..evo vec nekoliko dana gledam malo po forumu pa sam se odlucio prikljucit vam se.
imam 18 godina visok sam nekih 172 cm i danas tocno 70 kg. Do prije mjesec dana sam imao nekih 75-78 kg i onda sam poceo vjezbat i pazit na prehranu sto zbog nadolazeceg ljeta sto zbog samog sebe da se osjecam bolje..Par puta sam pokusavao u zandnjih 2 3 godine vjezbat al bi me pustila volja vec nakon nekih tjedan dana max..sad vjezbam konstantno vec mjesec i nesto i nemogu prestat nije proso jedan dan da nisam bar 15 20 min radio barem trbusnjake ili sklekove...cilj mi je doci do nekih <67 kg... Pozdravv
|
|
just do it..even if you suck at it ;)
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
samo tako dalje |
|
jatorica
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2013 Location: sa Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo ...
dobro dosao ... |
|
...
|
|
kalelarga
Cita FAQ Joined: 25 Travanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz ekipa---
lipo vas je viditi na forumu približava se lito pa smo se svi dali u peglanju tjela.. samo naprid u nove pobjede... |
|
moj_galebe
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav ekipa.. samo da se pohvalim da sam dosao do zeljene tezine od 65kg i ne namjeravam vise mrsavit nego samo vjezbat misice ..pozdrav!!
|
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam, samo naprijed
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj galebe kako ti sa prehranom stojis napisi. Ovdje kao pocetniku ne potrebno ti je svaki dan vjezbat....jer ces izgubit volju opet nakon nekog vremena
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobrodosao :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
jer u mjesec dana 8 kila izgubiti je stvar gladovanja....ne vjerujem da ima reguliranu prehranu kako spada....cak 5 kila u mjesec dana mi je previše nekako....
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo moj galebe
|
|
moj_galebe
Post Options
Thanks(0)
|
sto se prehrane tice jedem normalno sve ko i do sad samo vise nejedem nista vani(hamburgeri pizze i ostale gluposi) pijem samo vodu tu i tamo neki sok mali ali potpuno izbacio gazirano
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
8 kila si izgubio u mjesec dana? :)
|
|
moj_galebe
Post Options
Thanks(0)
|
mjesec i pol
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ajd još nekako ali i dalje tek si poceo ne znam....kako ti prehrana stoji napiši znatiželjan sam kolicinski i to vježbe malo da nas uvedeš kako si došao do promjene inace svaka cast :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |