Pozdrav vježbacima! I pitanja.... :-) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mazonya
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm... pokusavam se hraniti sto zdravije....
obavezno dorucak (sta god nađem....zitarice, sendvic,cokolino ,banana) gotovo nikad ne rucam jer u podne odem u sk a tamo s frendicom ( s kojom sam uvijek na nekoj dijeti)jedem dvopek,jogurt, voce i sl.... najveci problem je sto me to ne drzi ostatak dana, a nastojim ne jest iza š8.00 sati.....e onda sam brutalno gladna i najedem se i sve ode u vjetar.... i tako se svaki dan ''mucim'' .... onda slijedi griznja savijesti, deprimiranje i neko kao tjesenje.... a vjezbanje se svelo na setnju jer jednostavno ne znam kako da vjezbam.... deset sam se godina bavila plesom i to mi je poprilicno dosadilo... zelim nesto gdje cu se stvarno moc izmucit i osjecat se odlicno nakon treninga ... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo kak jedes nema veze sa zdravom prehranom
A takav nacin jedenja i dovodi prejedanje s glupostima, a jedenje poslje š8 h nije nikakav problem.... Jedini problrm koji imas je izgladnjivanje i navika ne jedenja, to je izvor svih problema |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro ti je Phoenix rekao, ovo što ti radiš uopce ne valja Dorucak ti je najvažniji obrok, bilo bi najbolje da pojedeš zobene pahuljice ( lidl, 5kn/pol kg) i neki izvor proteina (npr. 2-3 bjelanjka). Trebaš jesti svaka 2-3h, u svakom obroku imati proteina, ugljikohidrate u prvom dijelu, a prema kraju dana ih smanjuješ. Prije spavanja ti je najbolje pojesti posni sir i neki izvor masti (maslinovo/laneno ulje, orašati plodovi ili nešta sl.). Nemoj se bojati jesti, i svakako nemoj jesti malo do š8h, a onda trpat sve i svašta u sebe Vezano za trening, kreni u teretanu, joga, crobic, razni plesovi, nađi si neku fizicku aktivnost, glavno je da se pokreneš |
|
mazonya
Post Options
Thanks(0)
|
sada se osjecam ko izgubljeni slucaj.... -.-'
al nije bed...mogu ja to hval svima |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nemoj se bedirat, naravno da nisi izgubljen slucaj, samo poslušaj tuđe savjete |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako puno ljudi grijesi, posebno zena u prehrani s tim da prate razne dijete iz casopisa, nejdenje, izgladnjivanje i jedenje malih kolicina hrane.........ako ostavimo fizicki izgled po strani kao nebitan to sto radis je jako nezdravo za tvoje tijelo i ne postoji dijeta koja je ucinkovita i zdrava, postoji samo promjena zivotnih navika i pravilna uravnotezena prehrana koja ti mora postat dio zivota.......uz kretanje i aktivnost naravno..... |
|
magnolia
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi vježbaci, ne znam zašto ni kako, jer sam pocela paziti na prehranu i koncentriram se na proteina, ali nadebljala sam se š,5 kg kako ste vi smršavili (ako ste to htjeli)? hvala i pozdrav! |
|
mazonya
Post Options
Thanks(0)
|
tog je mene najvise strah....
krenula sam u teretanu i s novim nacinom prehrane ( jedem 5 puta na dan, sve onako kako sam procitala na forumu ) ali me i dalje strah kako ce sve to ici.... |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |