pozdrav zdrav. |
Post Reply |
Author | |
de_maupassant
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2013 Location: Zg Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2013 at 14:28 |
Pozdrav svima, idemo vježbat!
a sad. imam 23 godine, u zagrebu sam, gabariti su 175 i 80. trenkao sam relativno dobro do 12og mjeseca, unazad 17 godina, al me poceli mucit problemi, nikako ih se riješit. najveci problem niski tlak. uobicajeni tlak mi je 95/65, al kad padne (ovih dana pogotovo) padne na 70/50. onda padnem i ja uz to ide i konstantan umor, previše spavanja, i sl. al dobro reko zezneš to idem ja trenirat. pokušavam se vratit na staro, cca 8 kila dolje, lagano, onda dobit još koji i ja zadovoljan. nije mi toliko bitno kako sve to izgleda (nevjerovatno al trenutno cak ni toliko loše). trening - pretežito trcanje, 4xtjedno po 7km, jednom tjedno idem na plivanje otplivam 4km. osim toga badminton i odbojka na pijesku kad stignem. U 9 mjesecu cu vjerovatno krenut u teretanu ako ne bude financijskih problema i to je to.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
Kako riješavaš taj niski tlak?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
de_maupassant
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2013 Location: Zg Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
zdrav!
pijem puno vode, uvijek imam bocu sa sobom. uvijek imam slane štapice ili bilo što slanoga sa sobom, sol je dosta bitna. jedem manje obroke, ali ne jedem malo, odnosno cijelodnevno žvacem. (cca svaki sat, sat i po nešto gricnem). kad padne jako popijem kavu, pojedem šaku badema i nešto slano i nadam se da ce proci :D ii prva stvar koju napravim ujutro je dorucak, prije stavljanja leca i pranja zubiju i bilocega. gotovo da iz kreveta vec jedem. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |