Pozdrav |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hrso ma jel ti to ozbiljno? Ako ne, uozbilji se , a ako da procitaj još jednom Katin post i preporuceni blog...i opet se uozbilji |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne gym, ja samo pratim vruce zenske :)) |
||
awesome :))
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym, baš mi je drago da si intervenirala! Hvala
Ovako post izgleda puno bolje i ucinkovitiji je! |
||
Hrso94
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma dijeta nije teska...ma necu se prepirat...svako ima svoje misljenje
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije teška al je loša covjece, procitaj tu malo o prehrani, imaš 4325959250 postova na tu temu...kakve vražje dijete... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Hrso94
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
xD...
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Of course da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Poštujem tvoje mišljenje. Radi se o tebi i samo ti odlucuješ,ali šta tekošta da malo istražiš naše savjete, pa ako vidiš da su pametni-pokušaj ih primijeniti, a ako ti ne odgovara nitko te ne sili da poslušaš. U svakom slucaju, svi ti ovdje žele samo dobro, zato te hoce i uputiti u pravom smjeru |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj hrso kad moram reci da si "budala", sta bih ja dao da imam reko 90 kg, ja pokusavam ici preko 80 i ne ide da si pop po horoskopu...kani se dijeta i pocni vishe jesti, sto vise povrca i sto vishe proteina, HIIT pravi, naravno ako zelis smrasati...beu zvrede
|
||
awesome :))
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |