Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Anelei
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Ožujak 2010 at 18:57 |
Zovem se Jelena, imam 23 godine i studiram molekularnu biologiju u Zg. Kao mala sam trenirala košarku i gimnastiku, a nešto kasnije suvremeni balet. Oduvijek sam neracionalnog stava prema plesu, odnosno obožavam ga! Prve dvije godine faksa smo morali ici na Tjelesni odgoj, pa sam ja odabrala crobik i super mi je bilo, no poslije sam totalno zanemarila ikakav tjelesni napor. Ljeti se više pržim na suncu, nego što plivam. E sad... Kako ne smijem se izlagati prevelikim naporima u smislu dizanja preteških stvari i dubljenja na glavi zbog ocnog tlaka (imam jako visoku dioptriju), svi su me tetošili i pomalo sam totalno prešla na sjedilacki nacin života, zavukla se u sobicu i izgubila volju za svim. Uz to me je faks dotjerao do ludila, pa sam zadnji semestar spavala po 3-4 sata dnevno i jela toooneee junk fooda + hrana iz menze koja je , i što je najtragicnije udebljala se jesam, ali i dalje nisam toliko krupna, nego ratujem s mlohavim tijelom, celulitom i masnim naslagama.. Zadnjih tjedan dana sam radikalno promijenila ishranu i nadam se da cu u tome ustrajati, iako se iskreno ne želim odreci nekih stvari (cokolade, tjestenine), nego ih želim svesti na minimum, odnosno da ih konzumiram toliko malo da one ne utjecu na moj izgled. Također pocela sam vježbati svaku vecer, i iako me svaki mišic boli, dobro je...
Eto, toliko od mene, ako imate još koji pametan savjet, bila bi više nego zahvalna... PS: Trenutno variram između 55-59 kg (š65 cm visine), ovisno kolikoj razini stresa sam izložena (što je stres veci, kilogrami odoše dolje ), no zapravo sam najzadovoljnija bila s 52 kg. Iiii, sorry svima na ovako opsežnom "pismu"... Edited by Anelei |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma što sorry za dugo pismo, mi baš takva volimo
Super je kad su ljudi ovako otvoreni i kad se prezentiraju najiskrenije i najpoštenije Dobro nam došla i svako dobro! Na Forumu ceš sigurno naci neki odgovor na svoje nedoumice, literature imaš za naredna 2 mjeseca, ako ne i više A slobodno se ubaci u rasprave i komentiraj sve što te zanima. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Anelei
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
WTF???? Dobro vas našla! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lik je spamao. Obrisano. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |