Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Philip
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2010 at 22:44 |
Pratim ovaj forum i blog vec neko vrijeme i pokušao sam upast na natjeccanje, ali prekasno.
Imam 36. godina, posljednjih godina ne vjezbam puno, no prije š0 godina sam imao 3 godine zestokog režima i 8% udjela tjelesne masti i iako se taj rad još uvijek nazire, svakako se to sa prestankom uloga pocelo gubiti. Nemam sad cilj izgledati kao onda, bar ne u nekom nerealno brzom roku, no svakako ne zelim izgledati ni kao sada. S (meni) vidljivom škembicom, slabijim rukama itd. Uglavnom, ponovno idem u teretanu 3,4x tjedno, no vidim da sam pomalo izgubljen sa samim programom. Probat cu si složiti neki program po vašim uputama i blogu, a nadam se da mogu i pitati nekoga ovdje ako ce mi trebati usmjerenje za nešto konkretno. Pozz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |