New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav

Post Reply Post Reply
Author
Zdghost View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zdghost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav
    Posted: 30 Lipanj 2010 at 11:41
Postovanje svim FIT-ovcima

Moje ime je Frane i imam 24g, volim biciklizam i vijacu
Neznam pod koji post da stavim moj problem pa bih to napravio ovdje, unaprijed se ispricavam administratoru.
Imam š80 cm i 90kg moja stalna tezina bila je 70-75kg do prije šg ali stvari su krenule nizbrdo kada sam prestao sa cigaretama kilogrami su se samo ljepili za mene a jos k tome se bas nisam bavija sportskim aktivnostima. Naime prije mjesec dana pocea sam se baviti brdskim biciklizmom malo intenzivnije nego ikada prije svaki dan prijedjemo oko 30-40 km pocevsi u 20:30, prije nego sto krenem zagrijem se na vijaci 30 min i jako mi dobro ide vijaca jer sam 4 godine trenirao kickboxing pa sam je imao vremena naucititi. Ubacio bih trbušnjake, sklekove i zgibove u trening ali nemogu se natjerati
Moja prehrana je ujutro zitne pahuljice sa jogurtom ili mlijekom  za rucak to bas ne ovisi o meni ali kod nas je vecinom meso i povrce na meniu, vecera pojedem neku jabuku i bananu i onda  krenem na "trening" kada se vratim oko ponoci napijem se vode i uskoro odem spavati. Posto ja vecinom radim popodne i zbog posla sam na nogama 7h tamo dosta popijem tekucine vode naravno.
Mislim da je to sve ako tko ima kakav savjet da promjenim prehranu ili trening
neka slobodno kaze svaki savjet i komentar je dobro dosao.
Cilj mi je skinuti š0 kg a za pocetak skinuti ovaj mali šlauf oko struka 
Pozdrav.

Back to Top
zvoncica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zvoncica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Lipanj 2010 at 14:29
dobrodosao... ja ti ne mogu pomoci oko savjeta,to ostavljam strucnijima,ja sam nova ovdje zelim nam puno uspjeha... jedino ti mogu reci da ja isto skacem vijacu pola sata prije treninga i super je za mrsavljenje... sretno
Back to Top
Breathless View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Breathless Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Lipanj 2010 at 14:32
Dobrodošao.
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."

(Gabrielle Roth) ~
Back to Top
Zdghost View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zdghost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2010 at 20:34
  Zar mi nitko ne moze pomoci :(
Back to Top
Debelii View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debelii Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Srpanj 2010 at 22:31
Procitaj ovo i sigurno ce ti nesto od ovoga pomoci FIT OSNOVE
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.