pozdrav |
Post Reply |
Author | ||
Josip 1
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 13:40 |
|
zovem se josip.zivim u segetu donjem.imam 24 godine
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao Josipe
Radiš na definiciji ili mršavljenju? Daj nam malo informacija. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš definicija ili masa |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jao, da, na to sam mislila. Vrucina mi je udarila u glavu. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Josip 1
Post Options
Thanks(0)
|
|
na masi ali trenutno nista, nikako da pocnem visok sam š90 imam trenutno bezveznih 95 kg (citaj umisto misica trbina)dok sam u top formi imao oko š05-š08 lijepih(citaj bez plocica ali izuzetno ravan trbuh) Edited by Josip š |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj se malo raspiši kakvi su ti treninzi, jelovnik i te fitness stvari
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Josip 1
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa trenira sam skoro svaki dan ruka mi je bila 44cm u
opustenom stanju, prsa sam radija dva puta tjedno jer su zaostajala, pon i cet(svaki tri dana da se stignu odmorit)trninge nebi ponavlja mozda tek svako treci tjedan bi napravija isti tip treninga prehrana mi nikad nije bila dobra i cudim se sam sebi kako sam uspija napravit i ovo sta jesam jer je to najbitija stavka u bb sportu od supsa sam koristija razne vrste kreatina, whey, gluta, bcaa, dex, malto, skoro sve sta ima na trzistu a da je legalno i zadnju stvar no proizvode, samo mi je zao sta ih nisam upotrebljava prije jer stvarno dosta pomognu. stertoide nisam nikad i ne namjeravam jer nemam takmicarskih ambicija(za sada) pitajte sta vas konkretno zanima |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slike ?
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti samo slike trazis
|
||
mrtav hladan
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nisam ni tvoje vidila... |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |