Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 18:01 |
Zovem se Andrej. Studiram, a time i vecinu vremena provodim u Zagrebu. Bavim se orijentacijskim trcanjem.
Treniram nekoliko puta tjedno i kad god krenu jaci treninzi ja se još jace uhvatim tanjura i tako u nedogled. Stalno variram oko 85 kg što mi je na moju visinu od š80 cm previše. Nisam bio u teretani vec godinu dana, ali radim vježbe za trup vec 7 mjeseci od ozljede leđa prošle jeseni zbog koje sam ove zime došao na 89 kg. Sada vec nepunih 3 tjedna pazim na prehranu i radim kardio natašte, a popodne nekakav kružni trening po sobi. Uz to malo intenzivnije "visim" na ovom forumu i blogovima i upijam informacije. Vec par dana me muci nekakva temperatura i jucer sam popustio pred grickalicama i danas sam bijesan na sebe. Trenutno imam 8š kg i cilj mi je to spustiti na nekakvih 77 kg do kraja 7. mjeseca i pokušati se zadržati na tome. |
|
Zdghost
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao. Samo naprijed i budi uporan
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao.
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao! Ukljuci se u teme
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |