Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
delfin
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2007 at 09:53 |
Zdravo, drustvo Vec par dana pratim ovaj forum i zaista sa odusevljen jr sam puno toga naucio... Hvala svima! Evo mog problema: imam dosta problema sa ishranom: ne jedem redovno ni koliko bi trebao: nemam utvrdjeni jelovnik vec nekad ovo a nekad ono. Jedino sto je dobro da poslije š8h nista ne jdem, ali do taDA, TOTALNI HAOS!!! Treniram 3 puta sedmicno po 5km trcanja, nekad i 5-6 puta sedmicno.Ipak, imam 20 kg viska jer nedovoljno treniram a ishrana KATASTROFALNA!!!!! Odlucio sam da promjenim rezim ishrane, pa molim nekog da mi posalje link dje bi mogao naci idealni sistem obroka. Meso slabo jedem, alkoholol i duvan ne trosim Cuo sam za mnogo dijeta i preparata, ali ipak bih volio da mi jeko od vas preporuci neku ozbiljnu dijetu, Inace zavrsavam doktorat a i dosta radim u finansijama, dakle svi totalnio pasivni treninzi!!!!! Znam da je situacija skroz teska ali: KO SE USUDJUJE TAJ I POBJEDJUJE! HVALA DRUSTVO, pozdrav!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
u forumu NUTRICIONIZAM imas dosta price o tome koju hranu treba jesti a koju treba izbjegavati... pripremi se za velike promjene ovako otprilike bi trebao izgledati tvoj dnevni jelovnik: dorucak: muesli s mlijekom medjuobrok: jabuka, naranca, jogurt rucak: pileca juha s graskom i kuhanom piletinom medjuobrok: zobene pahuljice s mlijekom i bademima vecera: trajni crni kruh s purecim prsima (Puris) i senfom pica: voda zeleni caj navecer kava popodne vino za ruckom multivitamin sok (niskokaloricni - 50kalorija po š00ml) + preporucam vitamin tablete (centravit, plivit C, b-komplex) Edited by šime |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosao
nisam neki strucnjak , ali mogu ti reci isto sto su meni preporucili sve se i kod fitnessa i bilo koje druge sportske aktivnosti svodi na prehranu tako da , koliko god trcao , ako ne sredis prehranu - koji god ti je cilj , neces ga postici za tocan jelovnik ne znam , ima stvarno puno po forumu po pitanju toga , rekao bih ti rado , ali tebi je cilj smrsaviti a meni je dobiti misicnu masu , pa nisam tocno upucen i za kraj , kloni se bilo kakvih preparata koji ti obecavaju ne znam kakve rezultate , i nemoj ni slucajno gladovati znam da nisam bas bio od pomoci , naci ce se neki strucnjak za ovo |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
i da , sad vidim simetov post
zaboravio sam spomenuti onih 5,6 obroka dnevno procitao si vjerojatno i o tome |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |