pozdrav |
Post Reply |
Author | |
ivan17
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2011 at 22:46 |
pozdrav ljudi,
evo odlucio sam se prikljuciti i na forum. Ako je vec netko citao možda moj blog mogao je vidjeti da želim poboljšati svoj vanjski izgled. Teško mi ide ali se trudim. Treniram kickboxing i box. To mi je uvelike pomoglo da skinem višak kilograma, no još uvijek je ostalo sala na trbuhu koji me jednostavno bode za oci ali ne znam kako da ga se riješim. Nije ni tajna da volim fino papati, no kada vidim svoje prijatelje s kojima treniram koliko i što sve pojedu i na dobro izgledaju onda me uhvati depresija. Evo moje male ispovijedi za pocetak. Volio bih kada bi mi mogao netko pomoci. p.s.Ako treba koja slicica da se sve to i vidi recite... |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjela sam neku tvoju sliku, imao si je na blogu, zar ne???
Nemoj se toliko fokusirati na to salo na trbuhu, koliko se ja sjecam ti nemaš neku mišicnu masu uopce, nema veze što treniraš kicboxing i box, to su sportovi kombinacija ancrobno+crobnog treninga. A, teretana? Mislim da bi ti uvelike pomoglo kad bi poceo radit s utezima... bez plakanja i depresije molim!!! Si muškarac il nisi!!!!! |
|
LiveStrong
|
|
ivan17
Post Options
Thanks(0)
|
e da, mišicna masa...od onih slika je prošlo dosta...tako
da se je nabacilo i ponešto mišicne mase ma naravno da nema plakanja..hehe |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, pa otvori temu u tansformacijama, postavi jelovnik, treninge, osmislit cemo nešto da to izgleda bolje!!!
|
|
LiveStrong
|
|
ivan17
Post Options
Thanks(0)
|
ok...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |