Pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
Monica
Cita FAQ Joined: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Svibanj 2012 at 02:46 |
Drago mi je da sam pronašla stranicu sa mnogo tema koje me zanimaju u zadnje vrijeme.....odlucila sam se na zdrav život (prehrana i tjelovježbe...) jer me muž vec udavio.Ne zbog toga što ne znam nosit svojih 10 kg viška ... vec mi je muž trener i kao da vodimo dva života. Mislim da je nemoguce odluciti živjeti zdravo a ne mjenjati gotovo sve iz korjena(bar kod mene).. ja bi ležala a on bi šetnju,ja gladujem za djetu a on stalno gricka nešto..... ja bi tost u ponoc pa se ljuti što mu radim gušte a ujedno sebe uništavam... ok.. sve to bi bilo normalno da nisam napucala 10 kg u 6 mj... totalno neprimjetno. sada me uveo u stegu,borim se a disciplinom , a kada krenem kuhat nemam ideaja osim 3,4 stvari. cak mi se cini da j jesti zdravo užasno skupo?? vec nakon par dana "spartanskih vježbi" osjecam promjenu jer se jako puno oznojim,bolje spavam i manje sam nervozna... mislim da bih u 2 mj. uz ovakav režim mogla biti vrlo zadovoljna ... visoka sam 178cm.. i svaka kila više daje mi osjecaj kao da sam king kong..pa cim se udebljam ne nosim visoku petu ....ok,evo....hvala ljudi za recepte,to mi je najviše trebalo jer volim kuhati,dobro kuham ali sada kao da sam prvi put u kuhinji...
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
suprug ce to sredit, al da je skupo jest zdravo itekako je, ja sam student i krpam se kako god znam, samo naprijed :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |