Pozdrav :) |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
plave su sitno mljevene...zelene krupno
plave
|
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
Tony97
Cita FAQ Joined: 20 Lipanj 2012 Location: Kaštel Novi Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kupit cu si i ja ujutro plave
A što se tice P90X baš sam odradio prvi trening, trajao sat i nešto :) Asti što je smorilo... Nisam mogao baš ni tempo pratiti... Nego htio sam (još) nešto pitati, osjecam da mi se upalio mišic i nmg raditi neke vježbe, i što bih sad trebao napraviti da prestane? |
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehehe šta radit da prestane pa prestat ce sad neznam jeli na kraju toga programa ima istezanje?
|
|||
Tony97
Cita FAQ Joined: 20 Lipanj 2012 Location: Kaštel Novi Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa ima ono "Ab ripper", traje oko 17min, sad neznam jel to istezanje ili nesto slicno istezanju XD
|
|||
Tony97
Post Options
Thanks(0)
|
||
Btw sad sam prije pola sata pojeo pomfrit, isprzio sam ga na biljnom ulju jaoo nisam znao koliko je štetno, trebao sam procitati o njemu prije nego što sam pojeo a ne poslije -.-" Nikad više pomfrit!
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
e neznam ja sam radila istezanje iz tog programa samo se nije tako zvalo koliko znam, uglavnom meni uvijek pomogne kad se dobro istegnem na kraju treninga pogotovo noge, ako nekad nemam vremena pa žurim osjetim da me mišici više bole pa obicno onda odradim uvecer kuci neko istezanje i tako sam baš i radila po tome programu aha evo našla sam zove se P90X- X stretch to sam ja radila i super mi je
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakav crni pomfrit
|
|||
Tony97
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, da taman sam mislio napisati da ima X-Stretch, da to je istezanje (traje 1h :O lol)... Ali raditi cu onako kako piše u ovom pdf "calendar and phases" :D danas sam odradio "Chest and back" i "Ab ripper" :D sutra je na redu "Plyometrics" :)) Hvala na pomoci :)
|
|||
Tony97
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ah jbg sto sam pojeo, pojeo sam, nikad vise pomfrit. Idem sad si nacrtat kalendar da mogu pisat u njega kad ispunim dan i tako, postp pise da je najbolje isprintat onaj u pdf ali nemam onoliko boje u printeru heh
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma to su ti male pocetnicke upale proci ce te to |
|||
Tony97
Post Options
Thanks(0)
|
||
A znam da ce proc heh al nadam se što brže jer teško mi je i stat uspravno i kad legnem na pod teško mi se podignut bez ruku :S trbušnjake nmg ni radit :(
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
i da posloži si fino taj jelovnik i nastoj jest namirnice tako da ih spremiš da valja kuhane najviše ili pržene na foliji ako pržiš ili na teflon tavi sa minimalno ulja
|
|||
Tony97
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok, hocu :D btw ujutro cu si kupit zobene pa vidit kakav im je okus, nadam se da ce bit bar dovoljno dobar okus da ih mogu jest svaki dan ;) Nego jel jaja bolje jest na oko (pržena s veoma malo ulja) ili skuhana?
|
|||
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
||
kuhana je bolje više se svega ocuva, ali kad ti dosadi jedi i pržena
meni su zobene super vjerovatno si citao da ih moraš prije potopit malo ili prelij vrucim mljekom tako ja radim i nek ti stoje 1-2 min narežeš unutra bananu meni ona nekako najbolja sa njima i mljekom, a ako ih pravim sa jogurtom onda mi je bolje neko bobicasto ili jagode npr, nemoj ih šecerit ni slucajno ako nemogneš tako radije dodaj žlicu meda
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |