Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Sijecanj 2013 at 13:21 |
Zovem se Mario, 27 godina, 183cm, 90kg.
Nekoliko tjedana citam forum i odlucio sam se prikljuciti ovoj zajednici. Uz puno procitanih tema, clanaka i svega ostaloga odlucio sam promijeniti nacin prehrane, poceti vježbati i dovesti se malo u formu. Možda sam trebao kreniti s necim lakšim, ali sutra krecem sa 4. tjednom Insanity-a Mogu reci da se dobro osjecam, a pogotovo nakon treninga. Plan mi je skinuti 7 - 8 kg i malo se ucvrstiti. |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Mario! Odlicno je da si e odlucio napraviti pomake, želim ti svu srecu i uspjeh!!!
|
|
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon 5 tjedana insanity-a morao sam prestati s njim jer sam poceo osjecati bol u koljenima. Tjedan dana nisam ništa radio dok to nije prošlo, a onda me prijatelj nagovorio da krenem u teretanu. Pa reko sam sebi, zašto ne i krenio sam ovaj tjedan. Za pocetak, nekoliko tjedana planiram ici 3 puta tjedno. Na svakom treningu odraditi sve mišicne skupine, dok se ne priviknem (odnosno dok se tijelo ne privikne), i dok ne svladam tehniku izvodjenja vježbi.
Donekle sam sredio prehranu, znam da bi moglo bolje i potrudit cu se da bude bolje. Evo primjer jednog mog jelovnika. 05:00 - 100 g zobenih, malo cimeta, pola šake brusnica ili groždjica, mala žlica meda, 1,5 dcl mlijeka 06:00 - na poslu kava s malo mlijeka i malo šecera 09:30 - 150 do 200 g posnog sira sa pola šake badema 12:00 - neko voce (naranca, jabuka, banana) 14:45 - rucak kod kuce (tu jedem svašta što mi skuhaju, meso raznih vrsta na razne nacine, povrce, tijesto, riža, krumpir), npr. danas, bijelo meso pilece u umaku sa šampinjonima 16:30 - 18:00 - teretana i poslije treninga whey 19:00 - najcešce tuna iz konzerve ili posni sir Nekad znam umjesto posnog sira na poslu pojesti sendvic (crni kruh) sa salamom (pileca prsa). Tokom dana popijem 2 do 3 litre vode i ponekad pivo (dva) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |