Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Samson
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Ožujak 2013 at 22:51 |
Vec dugo posjecujem ovu stranicu, ali evo tek danas sam se registrirao. Imam 33 god., iz Splita sam
visok 178, težak 95 i namjeravam izgubiti još barem 7 kg. Najviše volim volim cardio tj bicikl,trcanje i veslanje. Toliko se na tome izmorim/oznojim/sagorim kalorija da mi ne trebaju vježbe s utezima, iako i njih radim ali malo. Voditeljima ove stranice preporucujem da (ukoliko to vec nema) da naprave slicnu stvar koja postoji na www.fasttracktofatloss.com a to je detaljan pregled tjelesnih i prehrambenih aktivnosti tj. neka vrsta dnevnika. To zaista super funkcionira na FastTrackToFatLoss. Inace fitness.com.hr je za mene definitivno najbolja stranica u Hrv. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Samson,
svakako preporucujem ubacivanje vjezbi s utezima jer ces silnim kardiom uz mast "sagorjeti" tj izgubiti mišice, a to svakako ne želiš. Lijepo ubaciš 3 put tjedno vježbe snage s utezima, zadržiš misšicnu masu i svi sretni, narucito ti sretno u daljnim planovima |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |