Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
Freckled
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2013 at 12:20 |
Cao,društvo, sve vas lijepo pozdravljam..
Posve sam nova i dolazim sa par pitanja .. Htjela bi ojacati mišice, dosta sam ne aktivana zbog prirode posla.. Vozim bicikl,ugl za sada radim samo vježbe istezanja.. Krecem sa režimom redukcijske prehrane i željom da skinem kile. Visoka sam oko 166,5 cm i trenutacno na 64 kg. Zanima me koji bi bio limit unosa kalorija ako želim izgubiti 10 kg. Takodjer koji intenzitet vježbanja je potreban da se kroz neko vrijeme dodje do konkretnih rezultata i koje vježbe preporucate.. Hvala,Freckled:) |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
AKo provodis ostatak dana sjedeci , radeci uredski posao i pred tv-om doma bicikl nije preporuka. Nakon cjelodnevnog sjedenja i pogrbljenog (upitnik) položaja tijela ti još malo dodatno odeš raditi na tom pogrbljenom položaju tijela i sjediti , jer položaj tijela na biciklu je takav kao i pred tipkovnicom cesto. Ledja pogrbljena, ramena rotirana unutra, skracenje pregibaca kuka radi položaja, prsni mišici skraceni i još dosta toga što nosi taj položaj tijela i sad još imaš dodatno opterecenje na to........nije baš idealna pozicija za trening dugorocno ako gledamo na posturu tijela i probleme koji nastaju zbog krivog držanja. Dakle ukljuci vježbe koje rade suprotno, vesljanja, vježbe snage protiv gravitacije i sl. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |