pozdravcic... |
Post Reply |
Author | |
zvoncica
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2010 at 16:37 |
pozz svima...pratim vas vec dugo,dugo i konacno odlucih da se ukljucim.. visoka sam š.63 a teska 77 kg moj problem nisu treninzi jer treniram svaki dan od š do š,5h od oktobra. mogu reci da sad bez treninga ne mogu,volim ih al ono sto je moj problem je ishrana...tacnije,meni je problem jer mi se previse cesto desava da "puknem" i onda pojedem sve pred sobom..nisam na dijetama vec se trudim zdravo hraniti.pod tim podrazumjevam 5 obroka,malo manjih... nadam se vasoj podrsci
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla nam!
Najbolja kontrola ti je da onu hranu koja je ultra kaloricna ili koja bi mogla ugroziti tvoju liniju - ni nemaš kod kuce! Stoga, prestani kupovati ono što bi te moglo udebljati! Ukljuci se u teme i pitaj bilo što te interesira.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podršku imaš Dobro ti nama došla!
Još malo edukacije uz pomoc Fitness.com Foruma i citavog portala - oboružaj se najprije znanjem a onda cvrstom voljom i motivacijom za promjenu ....NA BOLJE! Vidjet ceš, uskoro ceš se potpuno ufurati u novi životni stil |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!!
I pazi na tih 5 obroka... da ne bi ukupno bilo više od prosjecna 3. Ja zapravo ne bih nikome preporucila da jede 5 puta na dan prije nego sam sigurna šTO to tocno netko jede. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
POTPISUJEM! Ja sam vec prestala ljudima govoriti o 5 obroka jer oni koje vole papati, i to uglavnom krive stvari, navale na frižider ko sivonje u tih 5 obroka! 5 obroka zapravo znaci da imaš
|
|
zvoncica
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na dobrodoslici i komentarima...sto se tice obroka nisu to velikih 5..napisacu danas sta sam jela i sta cu jesti pa mi prokomentarisite malo...
d...banana,kajsija i nes(sa nemasnim mlijekom i bez secera) u...š kajsija r...dinstano povrse,š dvopek,2 kom pileceg bijelog u...š kajsija v...jogurt light i 5 badema kako vam se cini? prije vecere je trening oko otprilike š,5 h... |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad ce ti vecina forumaša reci da ti fali proteina u
obrocima. Ja cu samo reci da si izabrala najkaloricnije voce. I također da vidiš ako nakon duljeg vremena nema nekog veceg pomaka, da promjeniš princip. Ako funkcionira, meni se cini ok. Meni trenutno voce ne odgovara i ne mršavim od njega, napuhava me i svakih sat vremena sam gladna. Ali sjecam se perioda kad mi je voce izvrsno odgovaralo i topila sam se. Prouci i vidi. Ovo je dosta malo kalorija, pa ako ne gubiš na težini redovito, onda to nije tvoja formula. |
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla zvoncice! Imala sam i ja problema u kontroliranju jedenja neke hrane (citaj slatkisa, pa pekarskih proizvoda i sl.junka), znala sam se natrpat ko stoka (oprostite na izrazu) a kasnije plakat od muke ili sto je ponekad bilo jednostavnije povracat.. Sve u svemu, dobro ti je Zoki rekao nemoj to kupovati ako zivis sama (to ja prakticiram) ili zabrani ukucanima da to nose doma!:) I meni se cini da unosis malo kalorija, mozda s tom kolicinom ne pokrivas bazalni metabolizam pa nema napretka jer se tijelo "cuva"? (nisam strucnjak samo mi je palo na pamet=) mislim da ce te iskusniji fitovci bolje uputit sto se tice toga)
|
|
zvoncica
Post Options
Thanks(0)
|
problem je sto ne zivim sama a moji doma bas vole da jedu,nisu previse debeli al bi svi trebali mrsaviti...uspijem ja da odolim al ne bas svaki put ja studiram pa osim treninga slabo se krecem pa stalno mislim kako mi je previse hrane
|
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kuzim te, hehe i ja sam student, kad zagusti znam ucit i po š0h dnevno, kretanje svedem na minimum ali imam "male trikove" u pauzama od ucenja znam se istezat po š5tak min, nekada napravit serije trbusnjaka, sklekova i cucnjeva, ili radim intervalne vjezbe 20sek rada -š0sek pauza (npr. š.vjezba je sklek, cucanj i skok u zrak, 2. "penjanje po planini" u polozaju skleka si a nogama radis naprijed, nazad, 3.visoko koljena, 4. "zvijezdani skokovi" i to sve ponovim 2x..ugl, tu smo na usluzi, pitaj, informiraj se, kad dodes u napast za slatkim sjedni za komp i na forum odi;) i da, kada te uhvati zelja za slatkim, zna pomoc papanje jabuka ili pranje zubi=)
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja živim vec 9 god sama tako da ja nemam takvih problema, ali znam kako je kad odem doma pa stara samo o hrani prica - teško je tako kontrolirati što jedeš....
|
|
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam zadnju godinu i pol sama, tj.sama zivim.. Ista stvar mi je kao i tebi, doma dodem a mama skakuce po kuhinji po cijeli dan i ispituje jesi gladna? Oslabila si, moras jesti, nemozes ucit na prazan zeludac..i sl.stvari..ah te nase mame=)) hehe
|
|
zvoncica
Post Options
Thanks(0)
|
cure,vidim razumijemo se sreca ja pokusavam da odolijevam i sve sam jaca u tome,mada moram da priznam da ipak nekad pokleknem
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Zvoncice :)
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |