Pozz :D |
Post Reply |
Author | |
MicroGuy
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2014 at 01:18 |
Pozdrav svima, ja sam Ivan, imam 70kg i visok sam 176cm. Sportom se bavim od 6. godine , nedavno sam krenuo na crossfit. Moj problem je sto se neispravno hranim, dorucak svaki dan jedem zobene pahuljice, za ručak je tu uvijek dosta povrca i mesa i svega :D za veceru uglavnom shake s bananom i zobenim (poslje treninga) to gore je super (ja mislim) ali moj problem je to sto jedem previse slatkog. Kada nekad prestanem jest slatko i te gluposti oko 2 tjedna sve bude super ono bas krenem u dobrom smjeru i onda opet krenem uglavnom moze neki savjeti u vezi toga. Btw. imam 14 godina :D
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(1)
|
Moj ti je savjet da svakako ne razmišljaš o prehrani... nego jedeš što imaš :)... Normalno ako imaš domaće što god jedi definitivno voća i povrća...ali ne ubijaj se ako slatko pojedeš... imaš 14 godina...tek se počinješ razvijati... i crossfit? Dali je trener stobom? ili to sam radiš?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
MicroGuy
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno trener je samnom.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |