pozz ekipa |
Post Reply |
Author | |
yurra
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2013 Location: Bj Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2013 at 04:55 |
Pozdrav svima
Zovem se jura Odlucio sam se registrirat jer sam gledao po forumu i vidio dosta toga zanimljivog i korisnog. Vec godinama imam visak kg . imam 22 g, visok sam 180 cm 93 kg ,poceo sam ici u teretanu sa 17 g , ali sam onda imao 126 kg i odlucio sam to promijenit. Nisam isao u kontinutetu na treninge sto zbog posla sto zbog manjka vremena. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao :) znaci odluka je pala ;) slobodno postavi svoj trening i prehranu pa ce ti nekto vec iskomentirat
sretno pozz |
|
yurra
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana mi je bazirana vecinom na proteinskoj osnovi , od ugljikohidrata
Samo riza , zobene pahuljice i krumpir , sokove i alkohol u potpunosti izbjegavam. Slatkisi i kolaci i ostale kalorijske bombe ne konzumiram . Sto se treninga tice 4-5 puta tjedno max 45-50 min , od toga 15 min trcanja na traci ili na glidexu obicno sam koristio 10 tjedana program vjezbe za snagu , poslije toga 6-8 tjedana definiciju , U takvim ciklusima sam znao izgubit 3-5 kg , sa time da od te kilaze max 1kg misicne mase .. Ali iako nisam isao na express dijete nakupio mi se visak koze na trbuhu , ne izgleda tako strasno , lagani se povlaci kako sam vecinom baziran na mrsavljenje da li je to mozda razlog zasto se ta koza nije povukla . Trazio bi vas savijet za to , koristio sam vitamin E , i razne kreme alu nisu bili bas od koristi . |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo što si naveo ovako opisno se cini uredu, jedino ako želiš staviti kako je rasporedjeno u danu, obroci prije i poslije treninga i tako to.. Što se tice kože na trbuhu, evo ovdje se nesto o tome raspravljalo pa si pogledaj https://www.fitness.com.hr/forum/napokon-skupih-hrabrost_topic6197_page4.html
pozz |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smravio si preko 30kg, normalno je da ce ti ostat malo koze. Nemoj trosit na nikakve kreme ni suplemente jer ti nece pomoci u tvom slucaju. Sto se tice treninga, probaj 3xtjedno full body snagu odradit sa intenzivnim HIIT-om na kraju. A dane izmedju mozes cardio neki od 45-60min. Na mom sajtu imas puno savjeta a ako sto nije jasno slobodno mi se javi u inbox. Pozz
|
|
yurra
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak
zobene pahuljice sa mlijekom 1 salica crne kave sa natrenom Meduobrok posni sir ili jaja Rucak pileca prsa vecinom , ili neko drugo meso + riza ili kuhani krumpir + neko drugo kuhano povrce (blitva , spinat,mrkva) Prije treninga Shake sa wheyom + glukoza +glutamin Poslije treninga Shake sa wheyom +glukoza + glutamin +Bcaa Vecera Posni sir ili tuna Otprilike tako izgleda , ponekad neko voce pojedem , orahe i bademe |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
poslusaj extremea u vezi treninga. što se tice jelovnika sve ok tj. nisi napisao gramazu pa se ne moze znati je li dovoljno, premalo ili previse..uglavnom, ukoliko je rucak blizu treninga ne treba ti ovaj whey za preWM osim ako nemaš extra love
Navecer možeš uz protein i masti jesti da ti preko noci se sve lijepo sporo razgradi i to ti treba biti obrok prije spavanja (ovaj posni ili tuna i npr. bademi) Što se tice vecere koja ide iza treninga tu treba ici P+UH pozz Edited by avangarde - 12 Sijecanj 2013 at 19:18 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |