Pozz, evo odlucia se i ja pridruzit :D |
Post Reply |
Author | |
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Prosinac 2011 at 00:03 |
Pozdrav ekipa, ja sam Thor..... hahahaa ......niiisam, zezam se , evo ozbiljno ja sam Zvone, imam 20 godina, radim i zivim u Splitu tj. Solinu, u sportu sam gotovo cijeli svoj zivot a fitnessom tj. natural bodybuildingom ili oblikovanjem tijela (kako tko voli to zvat) sam se poceo bavit ima šg i 3mj cisto iz ljubavi i zeljom za napredovanjem...
Sve u svemu tu sam da bih nesto novo naucia, podijelia svoja iskustva s vama, a iskreno i zbog popusta na webshop-u ,.. iako jos nisam skuzia kako to ide s tim ali dobro xD.... eto, usput komunikativan sam tako da s menom mozete pricat o svemu bez straha. I jos nesto uzor mi je Greg Plitt tako da znate u koju kutiju da me smijestite Weakness leaves, pride comes in, confidence grows, successful life (c)Greg Plitt http://www.gregplitt.com/testimonial-sd.html Edited by Thor |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, Zvone...
Sviđa mi se uzor Ne bi trebalo bit teško doc to tog levela |
|
LiveStrong
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu se potrudit pa dokle stignem
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |