Pozz. od Zare |
Post Reply |
Author | |
Zara
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2009 at 20:29 |
Evo par rijeci od mene.
4š mi je godina tek :)) Visoka š78, 65 kg. Vježbam od 3 mjeseca ove godine uz odabranu prehranu. U tri mjeseca skinula sam 7 kilograma. To mi je bio cilj. Sad sam zadovoljna i ponosna na sebe jer do sada, unatrag 5 godina, nisam to uspjela. Voli vas Zara. ;) Edited by Zara |
|
megy
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Zara!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zara, bravo na rezultatima! I dobrodošla k nama!
Vidim da si pokrenula blog, bravo! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Zara
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast Zara, onda možemo puno toga nauciti od tebe - dobrodošla
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla...i cestitke na rezultatu!!
samo tako i nastavi |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Zara
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam svima na dobrodošlici i podrški. Sjajni ste. Aktivirat cu se ja i više samo kad si organiziram vrijeme. A što se tice pokretanja bloga ... uf ... bilo je teško ... nikako nisam uspjevala. Upooornooost ... :))))
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zara
Welcome, welcome Lijepo si nam objasnila svoju situaciju, vidi se da si na pravi nacin postigla svoj cilj. cestitam! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |