Pozz svima ;) |
Post Reply |
Author | |
ladydance-sb
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2010 at 20:17 |
Pozz svima :)
zovem se Marina...nova sam ovdje... :) trenerica sam lady dancea (s-faktora)... obozavam svoje treninge, koji su jedna od rijetkih stvari koja me opusta i smiruje kao i djevojke i zene koje treniram, a s kojom ujedno vježbam i cuvam ženske obline :) preporucam svim zenama ovaj oblik plesa...osobno, ispnio je sva moja ocekivanja... :) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz....dobrodošla...
a fino je sve to..no ja se u plesu uopce ne osjecam ok..osim ako sam vani i ako je to neka house ili techno glazba....tako da mislim da nisam kandidatkinja ni za kakve plesove... |
|
ladydance-sb
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
a cuj...nemozes znat dok ne probas..vjeruj mi :)
ja kad sam dosla na prvi trening nisam apsolutno pojma imala..i mislila sam da necu nikad naucit..ali vec nakon mjesec dana se vidio napredak...kod nekog se vidi i brze..a kod nekog sporije.. :) samo je potrebna zelja i volja... lady dance i je ples koji te uci kako i da se osjecas ok i vise nego ok u njemu :) btw ja sam tek sad skuzila da sam se dodatno registrirala na forum..umjesto da sam upisala korisnicko ime kad sam se na stranicu bas registrirala..bravo ja |
|
Lady dance-senzualan ples za zene. Po prvi puta mozete raditi vjeľbe namijenjene iskljucivo vasem tijelu..lady dance skida suvisne kilograme,te izduľuje miąiće,čuvajući pri tom ľenske obline :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marina, dobrodošla! Kreni kroz teme lagano..
Ako imaš kakvih pitanja, slobodno pitaj. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ladydance-sb
Post Options
Thanks(0)
|
fala fala.. :) snalazim se nekako hehe..osim sto sam se dvaput registrirala hahaha :))))
|
|
Lady dance-senzualan ples za zene. Po prvi puta mozete raditi vjeľbe namijenjene iskljucivo vasem tijelu..lady dance skida suvisne kilograme,te izduľuje miąiće,čuvajući pri tom ľenske obline :)
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej,
Dobrodošla nam! Joj, ja sam luda za svim vrstama plesa i ovo zvuci super!! Baš se veselim chatanju s tobom Sigurno ceš nas mnogocemu nauciti. Koliko imaš godina? Edited by Kate |
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
Shut up and SQUAT!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ladydance-sb
Post Options
Thanks(0)
|
fala svima :)
kate da, ples je super...a meni najdrazi je lady dance..tj s-faktor :) imam š8 god..ti? odakle si? |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |