pozz svima |
Post Reply |
Author | |
-lisica-
Cita FAQ Joined: 26 Ožujak 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2013 at 21:32 |
Evo, lijep pozdrav svima citam vec jedno vrijeme forum pa se odlucila i predstavit.
Zovem se Petra, imam 21 godinu (studiram) i unatoc obavezama i zahtjevnom faksu pokušavam naci vremena i za sebe (pod tim mislim bilo kakvu fizicku aktivnost a da rasteretim mozak) :) sve pocelo u srednjoj kad se zarazila trcanjem (obožavam trcati) , jedini problem što stvarno kroz srednju nisam pazila na prehranu... kako poceo faks, krenula trenirat kickboxing i to išlo do prije pola god kad nisu krenuli problemi sa ledjima... sad se smirila malo i ostala mi samo teretana (prvi put krenula u teretanu prije godinu dana) i trcanje.... što se prehrane tice mogu reci da se relativno dobro držim svega, pazim da ne jedem "gluposti" ali si još uvijek nisam uspijela izbacit taj jedan dan u tjednu ajmo rec "varanja" kad stvarno znam svašta pojest.... visoka sam 168 i 70 kg... odlucila se predstavit jer savjeti ljudi koji znaju šta rade uvijek dobro dodju :) |
|
-lisica-
Cita FAQ Joined: 26 Ožujak 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da, jo što se prehrane tice...
6:30 dorucak: zobene, banana, jogurt dodam malo cimeta i lalenih sjemenki 8:30-9 obicno neko voce jer pijem željezo zbog anemije pa za bolju apsorpciju a i loše mi ako nešto drugo pojedem e sad, znam da mi tu još fali nešto za pojest al stvarno nekad nemam ideje šta da pojedem a da nije glupost i obicno onda ništa ne pojedem do rucka 12- rucak: (pošto sam student i hranim se u menzi i takav faks da jedva stignem jest) pazim da uzmem neko meso a da nije pohano, salatu, povrce eventualno neko varivo... oko 4 obicno odem do teretane, do 6 6 popijem shake obicno sa zobenim mlijekom treninge sam si složila da imam 3 put tjedno snagu u kombinaciji sa trcanjem na traci a 3 put samo trcanje i trbušnjaci na kraju... primjer: radim 4 serije ledja-biceps pa trcanje od 10 min 4 serije prsa- triceps opet trcanje od 10 3 serije još ubacim nešto a da je kombinacija ruke-prsa-ledja pa opet trcanje od 10 isto kad radim donji dio si stavim trcanje od 10 min izmedju serija trcanje na traci nagib obicno 1-1.5 i brzina izmedju 12-15 kako mi kada volja i da mi nije isto uvijek kada samo trcim to je obicno izmedju 30-60 min sa promjenama intenziteta i nikad ispod 11km/h komentari-prijedlozi-kritike...slušam svjesna sam da mi ovo sa prehranom ne valja baš, vjerojatno i zato imam taj jedan dan u tjednu kad jednostavno puknem i pojedem sve što mi pred nosom, i to je taj dan u tjednu kad nemam trening :/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |