pozz svima |
Post Reply |
Author | |
kinfa1984
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2013 at 19:33 |
Nista evo da se predstavim...ime mi je Damir imam 28g ,187/108 , bavio se vaterpolom(2g) i kosarkom(4g) sve je to stalo sa nekih 20g i od tad ne radim bas nista sto se tice sporta tu i tamo otidjem na plivanje radi nekog boljeg osjecaja,ali to bas i ne nazivam sportom...inace imam dobru genetiku pa i ovih 108 kg ne izgleda toliko lose..ali kako sam sada krenuo u teretanu i odlucio koliko toliko zivit zdravo poceo sam pratit i citat vasu stranicu,pa me eto tu...cilj je pojacat malo defku i bar malo osjetit nestale trbusne misice haha...ukratko..moram doci na brojku 100 do ljeta ;)
pozz svima jos jednom |
|
nisam u djiru ;)
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz Damire! :)
Nekom tko se koliko -toliko bavio sportom može biti lakše vratiti se u nekakvu formu nego aposolutnom pocetniku tako da su tvoji ciljevi ostvarljivi u vremenu koji si naveo. Naravno uz dobar plan prehrane i pogodan režim treninga. Kada se to dvoje uskladi, ako je realan, zamišljeni cilj ne može izostati! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
I dobro nam došao |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |