Pozzzz Fitovci... :) |
Post Reply |
Author | |
oliver23
Cita FAQ Joined: 19 Prosinac 2014 Location: Umag Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Prosinac 2014 at 18:03 |
Pozdrav...zovem se Oliver! Iz Umaga sam...imam 25 godina...178cm i 119 kila...nekad sam igrao nogomet i prije 2 godine prestao...od tad su se kile pocele ljepit za moje tijelo...ovdije sam se prijavio kako bi uz vasu pomoc lakse smrsavio... :)
|
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao Postavi program treninga i jelovnik pa da vidimo kako to izgleda. I koja slika ne bi škodila |
|
oliver23
Post Options
Thanks(0)
|
Za sad ne treniram...razmisljao sam poslije nove godine slozit si neki normalni jelovnik i poceo bi polako vozit biciklu...
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)
Svi poslije Nove kreću , a sad imaju namjeru ubiti se u kolačima pa onda na posao haha Ja ti savjetujem kreni odmah, uvodi promjene u prehrani, šetnje, bicikla.. Bilo što :) |
|
oliver23
Post Options
Thanks(0)
|
Hrhehe...ne volim bas kolace tako da se necu ubijat u njima...ali to sam i planirao...polako pocet setat ili vozit biciklu i polako povecavat kilometrazu i povecavat intenzitet treninga...jer kondicija mi je nula...
|
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedna od najgorih stvari je određivati datum kada započeti s treninzima tipa od Nove Godine, Božića, Uskrsa, proljeća, 31.02... Vjeruj mi, govorim ti iz prve ruke jer sam i sam kao početnik radio istu grešku. Jednostavno bi odredio datum i rekao od tada počinjem, a kada je taj datum došao uvijek bi me nešto spriječilo tako da sam uvijek određivao novi datum i tako samo odgađao ono što sam mogao prije početi. Na žalost veliki postotak ljudi to radi i to je definitivno najgora moguća stvar jer te to samo deprimira ako ne počneš s treningom na određeni datum. Zato ljudi KRENITE SADA! Nije bitno s čim, koliko, kako, samo krenite.
Ovo Olivere ne govorim samo za tebe, nego i za sve ostale. Nemoj te ponavljati pogreške kao i 98% ljudi jer život je prekratak da bi se učilo samo na svojim pogreškama.
|
|
oliver23
Post Options
Thanks(0)
|
Kako si ti poceo...jer vec dugo nisam trenirao i kondicija mi je bas nula...:(
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |