pozzzzzzzz |
Post Reply |
Author | |
matija
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2010 at 23:38 |
pozdrav svima......zovem se matija. bavim se tjelovjezbom tek oko 3 mjeseca a to je ukljucivalo teretanu 2-3 puta tjedno, trcanje, i skijanje! imao sam oko 90 kg što s obzirom na moju visinu od š82-3cm nije puno, ali sva ta masa bila mi je koncentrirana na pivski stomak koji je nastao pod utjecajem ljenosti i alkoholiziranja pivom! konacno sam odlucio steci dobru formu i izgraditi mišicnu masu i oblikovat tijelo...
zasad sam postigao po meni zadovoljavajuce rezultate: skinuo sam oko 8-9 kg, polako mi mišici ruku i prsa dolaze do isticaja, imam dosta vecu snagu i izdržljivost u rukama i nogama... jedino sto me jos pati je "zaostali" sloj masti na dnu trbuha koji smeta trbušnim mišicima da dodju do izražaja pa bih molio za savjet i molio bih da mi pomognete oko sastavljanja trening programa i programa prehrane za daljnje vježbanje i zato sam se uclanio na forum....jer.....dobar savjet zlata vrijedi!! |
|
www123
Viden/a u gymu Joined: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav.
šta se tice prehrane procitaj si u FAQ-u pod prehrana.Sve ceš tamo naci šta te interesira. aA šta se tice programa napisao si da ideš u teretanu 2-3 putatjedno i da si skinuo vec dosta pa ne vidim u cemu je problem smo tako nastavi dalje.svaki program je dobar, možda da probaš malo smanjit odmor između serija i da povecaš na kraju crobnu aktivnost i rezultati moraju doc. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |