Pravilne vijezbe |
Post Reply ![]() |
Author | |
keka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Sijecanj 2007 at 23:15 |
Bok! OOvako mene bi zanimalo dali mogu izgubiti salo i tezinu na orbitreku vjezbam svaki drugi dan oko 30-40min , a kako stanjti unutarnji dio bedara koje vjezbe za to , ili je dosta samo orbitrek? Uglavnom kad vijezbam na tome najvise osjecam one misice odmah koljena btw.neznam stucno kako se zovu ti misici Hvala unaprijed! |
|
![]() |
|
keka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislila sam na misice odmah iznad koljena
|
|
![]() |
|
Zar mi niko nece odgovorit na pitanje?
|
|
![]() |
|
nenno ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
na nogama imas prednji i zadnji bedreni misic.....opcenito, vjezbanjem na orbitreku rade ti svi misici nogu, a tvojim vjezbanjem svakodnevno 30-40 min smrsavit ces garantirano, jedino bih ti uz to preporucio i regulaciju prehrane jer to ide jedno s drugim kad je mrsavljenje upitanju (mada ne znam kako si se do sada hranila).....izolirane vjezbe za bedra postoje, ali o tome koje su malo pretrazi ovu stranicu ili se jednostavno informiraj u fitness centru.....
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
![]() |
|
JustMe ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
i ja kad sam na orbitreku osjecam ponajvise da mi rade prednji misici...sta se tice onih unutarnjih (onog dijela koje uvijek nekako malo visi opet ja s ovim opisima... pokusaj pa se namjesti tako da osjetis te misice...kad uhvatis pravi nagib zadrzi ga i radi... |
|
karmen
|
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Evo jedne vjezbice za unutarnji dio bedara (ova druga - Muscle group: inner thigh): http://onhealth.webmd.com/script/main/art.asp?articlekey=524 49&page=2
|
|
![]() |
|
Hvala na pomoci!
![]() |
|
![]() |
|
mortisha ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
a kojim se vjezbama u teretani gubi salo sastrane oko struka? (grijaci bubrega kako ih ja zovem) ne cini mi se bas da se to na spravama moze postic,kosi trbusnjaci najvise pomazu ili se varam??? Ima dosta cura (ja sam jedna od njih)koje su daleko od punasnog, ja npr. imam 52 kg i š69 cm ali opet kad obucem uske hlace niskog struka sve mi se preljeva preko...jednostavno se svo salo koncentrira tu... grozno....a tanke nogice imam feeling da kad mi se tu nakalemilo da ga se nikad necu rijesit... pogotovo sto nesmijem gubit na kilazi... |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Imam feeling da nikad nisi vjezbala..pa ti se sve nakupilo sa strane oko struka..iako nemas puno kg. Kad krenes sa treniranjem, radi sve vjezbe, bas za cijelo tijelo, i odradi kardio trening 2x tjedno i vec ce sve to doci na svoje mjesto. |
|
![]() |
|
mortisha ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
nije bas da nisam nikad vjezbala,zadnje 3 god preko zime sam isla na crobic a posto zivim na moru ljeti bi plivala... od ove sam zime odlucila ic u teretanu jer bas zelim razvit i ojacat misice. ocito mi je predio struka kriticna tocka ; jednostavno i najmanji visak se tu deponira... i stoga zelim intezivnije radit na tom dijelu tijela....
|
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |