Predsjednicki izbori 2009 |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | ||||
Zara ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ja cu glasat za Josipovica.
![]() |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Razlog? ![]() Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
![]() |
||||
GoldenBoy28 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
|||
Slazem se - Josipovic doduse izgleda ko neki mlakonja ali je ipak akademski obrazovan i u svaku raspravu ide s argumentima za razliku od jednog showmana Bandica koji toliko lupeta da je to prestrasno (sjetite se sta je reko za Freddia Mercurya i pjesme U2-a, a takodjer se naduvo ko zabac, evo linka). A sto se tice Primorca...prije bi glasao za Alku Vuicu ili Bracu Cigana ![]() Covjek je zbriso za vrijeme rata u Ameriku, u punih 6 godina kao ministar nije napravio ama bas nista...obrazovanje - obecavao je svih tih 6 godina da ce smanjit gradivo pa nista, jedino sto je napravio za sport je glumio da je neki sportas, tj. nogometas. Puno je para na "posten nacin zaradio" a onda iskoristio Sanaderovu ostavku i zbriso, a sad nam glumi nekog fajtera protiv korupcije. Primorca za predsjednika? Nebi islo... |
||||
![]() |
||||
Irena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
|||
Naduo se ko žabac, ne naduvo
![]() ![]() ali ovo je svejedno svaki put smijeh. |
||||
![]() |
||||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|||
Pa on mi izgleda kao totalni psiho!!!!! |
||||
![]() |
||||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|||
A Josipovic mi je ipak profesor....
![]() Ali...... Nadan je baš zgodan! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Studiraš pravo? Sve žene ce glasati za Vidoševica, to je jasno. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|||
![]() Po cemu to zakljucuješ? Ne bih se baš složila. |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
Po rupicama na obrazima btw. nisam podobna za ove teme pa necu niš rec :) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|||
Jadan/Jadna onaj/ona kojemu je to mjerilo za glasanje. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Vecini žena je on simpatican i zgodan. Nema toliko afera iza sebe i mislim da ženski rod bi mogao zagristi za njega.. ![]() Edited by Zoki |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Joj, koje su to fore ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
Mene podsjeca na mješavini Georga Clooney-a i još jednog glumca.. a kate je malo pre ozbiljna ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Joj, joj, Iluvatar...daleko je Vidoševic od Clooneyja ![]() Decki moji, pa vi više isticete da je zgodan, nego mi cure ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma nisam ja tak jako ozbiljna, ajde, da mi se pravi Clooney (AL BAš ORIGIGI ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |