Predsjednicki izbori 2009 |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||||
Zara
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja cu glasat za Josipovica.
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Razlog? Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
GoldenBoy28
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slazem se - Josipovic doduse izgleda ko neki mlakonja ali je ipak akademski obrazovan i u svaku raspravu ide s argumentima za razliku od jednog showmana Bandica koji toliko lupeta da je to prestrasno (sjetite se sta je reko za Freddia Mercurya i pjesme U2-a, a takodjer se naduvo ko zabac, evo linka). A sto se tice Primorca...prije bi glasao za Alku Vuicu ili Bracu Cigana Covjek je zbriso za vrijeme rata u Ameriku, u punih 6 godina kao ministar nije napravio ama bas nista...obrazovanje - obecavao je svih tih 6 godina da ce smanjit gradivo pa nista, jedino sto je napravio za sport je glumio da je neki sportas, tj. nogometas. Puno je para na "posten nacin zaradio" a onda iskoristio Sanaderovu ostavku i zbriso, a sad nam glumi nekog fajtera protiv korupcije. Primorca za predsjednika? Nebi islo... |
||||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naduo se ko žabac, ne naduvo
ali ovo je svejedno svaki put smijeh. |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa on mi izgleda kao totalni psiho!!!!! |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A Josipovic mi je ipak profesor....
Ali...... Nadan je baš zgodan! |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Studiraš pravo? Sve žene ce glasati za Vidoševica, to je jasno. |
||||
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Po cemu to zakljucuješ? Ne bih se baš složila. |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Po rupicama na obrazima btw. nisam podobna za ove teme pa necu niš rec :) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jadan/Jadna onaj/ona kojemu je to mjerilo za glasanje. |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vecini žena je on simpatican i zgodan. Nema toliko afera iza sebe i mislim da ženski rod bi mogao zagristi za njega.. Edited by Zoki |
||||
|
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Joj, koje su to fore |
||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mene podsjeca na mješavini Georga Clooney-a i još jednog glumca.. a kate je malo pre ozbiljna |
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Joj, joj, Iluvatar...daleko je Vidoševic od Clooneyja Decki moji, pa vi više isticete da je zgodan, nego mi cure Ma nisam ja tak jako ozbiljna, ajde, da mi se pravi Clooney (AL BAš ORIGIGI ) dođe kandidirat za predsjednika, stoput bi išla glasat |
||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |