New Posts New Posts RSS Feed - Predsjednicki izbori 2009
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Predsjednicki izbori 2009

Post Reply Post Reply Page  <12345 6>
Author
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 16:44
Originally posted by Theia Theia wrote:

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 17:35
a nece niko nista rijesit priko noci ali moj glas ce vjerojatno dobit primorac
Back to Top
BitterSweet View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BitterSweet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 17:36
sad cu ja ispast preozbiljna, ali ako stvarno postoje žene koje ce za nadana glasat samo jer im je zgodan, onda nam stvarno nije trebalo dat pravo glasa
Back to Top
BitterSweet View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BitterSweet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 17:36
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

i moj
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 12:04
Originally posted by BitterSweet BitterSweet wrote:

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

i moj

pa on je veca faca u americi i svitu nego u hrvatskoj nazalost,a sta se josipovica tice on je mekusac neki.neka predaje na fakultetu,ali nigdi nas takav nemoze vodit,nema autoritet nema nista
Back to Top
Sasa Rajnovic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 16:21
  Ma dajte ljudi...svi su oni isti. Uopce ne vidim razliku među kandidatima. Svi obecavaju nešto što nemaju namjeru ispuniti. Politika je biznis kao i sve ostalo, a politicari se doslovno sprdaju sa glasacima. Može li netko navesti primjer politicke garniture koja je stvarno i održala svoja obecanja? Može i primjer neke garniture koja nije ispunila ništa i koja je za to snosila odgovornost...
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 17:22
Originally posted by Sasa Rajnovic Sasa Rajnovic wrote:

Ma dajte ljudi...svi su oni isti. Uopce ne vidim razliku među kandidatima. Svi obecavaju nešto što nemaju namjeru ispuniti. Politika je biznis kao i sve ostalo, a politicari se doslovno sprdaju sa glasacima. Može li netko navesti primjer politicke garniture koja je stvarno i održala svoja obecanja? Može i primjer neke garniture koja nije ispunila ništa i koja je za to snosila odgovornost...

Dobro zboris.. sve je to ista bagra.. nema postenih.. samo manje iskvarenih..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 17:33
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Dobro zboris.. sve je to ista bagra.. nema postenih.. samo manje iskvarenih..

zato ja biran manje iskvarene
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 20:46

Sve je to igra velikih sa malima. Samo bacena lova u kampanjama pokazuje koliko im je stalo za neke pametne stvari. Oni imaju, mi nemamo. Oni znaju, mi ne znamo. Oni vode, mi blejimo.

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 21:57
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

Sve je to igra velikih sa malima. Samo bacena lova u kampanjama pokazuje koliko im je stalo za neke pametne stvari. Oni imaju, mi nemamo. Oni znaju, mi ne znamo. Oni vode, mi blejimo.

Upravo to. Milijunski troškovi kampanja samo pokazuju koliko je stvarna naša ekonomska kriza i tko treba snositi odgovornost za greške istih ljudi kojima se poklanja povjerenje na izborima. Zato me zaboli neka stvar TKO ce me pljackati iducih pet godina, samo neka me još ne ponižavaju sa debilnim izjavama u koje bih trebao vjerovati.
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Prosinac 2009 at 22:04
  Edit:
Bila je jedna epizoda mladog Indiane Jonesa u kojoj je razgovarao s nekim meksickim seljakom koji mu je na pitanje zašto ne podržava Pancha Villu odgovorio nešto tipa: "Svejedno mi je tko je na vlasti, svi oni uzimaju stoku i usjev uz ispriku kako je to za moje dobro"

Dobro opisuje trenutnu situaciju u Hrvatskoj. (i šire)
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
Jdot View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jdot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2009 at 11:43
e6dbhagtqjypnheqbpwscebuxp.jpg">

Kajin vodi trening danas
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2009 at 13:31
Originally posted by Jdot Jdot wrote:

e6dbhagtqjypnheqbpwscebuxp.jpg">

Kajin vodi trening danas

?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Jdot View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jdot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Prosinac 2009 at 15:34
Linkanje na slike s ovim JSom ne valja, ne lovi "-" u pathu, escape na IMG tag napravi kad naleti na taj simbol (treba popravit jel

Mislio sam na ovo :)

Kajin vodi kolo :)
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Prosinac 2009 at 21:00
Glasao za Josipovica..
  prema svim najavama on uvjerljivo vodi...
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Prosinac 2009 at 21:46
ja ipak nisan za primorca kako san reka,tudman mi se cini najbolji tako da je dobija moj glas iako kako stvari stoje nece proc,ali to san i ocekiva
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 6>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.