Predsjednicki izbori 2009 |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nece niko nista rijesit priko noci ali moj glas ce vjerojatno dobit primorac
|
||
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad cu ja ispast preozbiljna, ali ako stvarno postoje žene koje ce za nadana glasat samo jer im je zgodan, onda nam stvarno nije trebalo dat pravo glasa
|
||
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i moj |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa on je veca faca u americi i svitu nego u hrvatskoj nazalost,a sta se josipovica tice on je mekusac neki.neka predaje na fakultetu,ali nigdi nas takav nemoze vodit,nema autoritet nema nista |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma dajte ljudi...svi su oni isti. Uopce ne vidim razliku među kandidatima. Svi obecavaju nešto što nemaju namjeru ispuniti. Politika je biznis kao i sve ostalo, a politicari se doslovno sprdaju sa glasacima. Može li netko navesti primjer politicke garniture koja je stvarno i održala svoja obecanja? Može i primjer neke garniture koja nije ispunila ništa i koja je za to snosila odgovornost...
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro zboris.. sve je to ista bagra.. nema postenih.. samo manje iskvarenih.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato ja biran manje iskvarene |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š Sve je to igra velikih sa malima. Samo bacena lova u kampanjama pokazuje koliko im je stalo za neke pametne stvari. Oni imaju, mi nemamo. Oni znaju, mi ne znamo. Oni vode, mi blejimo. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo to. Milijunski troškovi kampanja samo pokazuju koliko je stvarna naša ekonomska kriza i tko treba snositi odgovornost za greške istih ljudi kojima se poklanja povjerenje na izborima. Zato me zaboli neka stvar TKO ce me pljackati iducih pet godina, samo neka me još ne ponižavaju sa debilnim izjavama u koje bih trebao vjerovati. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edit:
Bila je jedna epizoda mladog Indiane Jonesa u kojoj je razgovarao s nekim meksickim seljakom koji mu je na pitanje zašto ne podržava Pancha Villu odgovorio nešto tipa: "Svejedno mi je tko je na vlasti, svi oni uzimaju stoku i usjev uz ispriku kako je to za moje dobro" Dobro opisuje trenutnu situaciju u Hrvatskoj. (i šire) |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e6dbhagtqjypnheqbpwscebuxp.jpg">
Kajin vodi trening danas |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Linkanje na slike s ovim JSom ne valja, ne lovi "-" u pathu, escape na IMG tag napravi kad naleti na taj simbol (treba popravit jel
Mislio sam na ovo :) Kajin vodi kolo :) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glasao za Josipovica..
prema svim najavama on uvjerljivo vodi... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ipak nisan za primorca kako san reka,tudman mi se cini najbolji tako da je dobija moj glas iako kako stvari stoje nece proc,ali to san i ocekiva
|
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |