Predstavljam se. |
Post Reply |
Author | |
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2010 at 08:14 |
Bok svima.
Iz Pule sam. Muško. 29 godnina š89 cm š40 kg(ljudi kažu da ne izgledam [jako]debelo nego veliko) Sretno oženjen. Prije 8 ili 9 godina bio sam redovan gost u teretani. Uspio sam se spustiti na šš0kg. Skoro, skoro, pa sam si mogao vidjeti six-pack. S vremenom teretana mi je postala stravicno dosadna i odustao sam od nje. Nisam se poceo baviti nicim drugim i kile se samo slagale. Sada sam odlucio spustiti se na š00kila. Ovo su pravila igre koje sam sam sebi zadao: Krav Maga i Kettlebell 3 puta tjedno. Trcanje 2 puta tjedno. Odricanje od hrane koju volim - Ne dolazi u obzir. Pozdrav svima! |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha... taman sam ti komentirala blog
Ne ocekuj brda i doline bez odricanja od hrane koju voliš, nitko ti ne sugerira dijetu nego izbalansiranu prehranu. Jel KM grupa krenula sa radom u Puli? Ja treniram oboje, ali u Zadru. Enivej, dobrodošao na forum |
|
Strong is the new skinny.
|
|
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,
U Puli su 2 odvojene grupe KM, nažalost u ni jednu ne vodi licencirani instruktor. Za ovu drugu grupu neznam (niti me zanima), ali ova u kojoj sam ja; odlicna shema, puno se radi, svako malo odradi se koji seminar. Imali smo KM seminar, došla dva genijalna lika koja su nam puno pomogla za daljnji rad, došao sale pokazati kako to rade u RKC... Radi se, druži se, ma super je! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |