prehrana ljeto |
Post Reply |
Author | |
lima 15
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2010 at 12:55 |
Može mi neko napisat prehranu za ljeto. Imam 60 kila a sad na ljeto bi ih htio nabit bar 5-š0 možete mi rec koju prehranu i suplemente da koristim.
Hvala unapred |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napisat ce ti netko sigurno, sam neznam koliko ce ti naplatit.
Evo ti jedan za džabe jelovkik: š. cvarci+banana 2.puno sira,paškog+kora kruva,crnog 3. cevapi s puno vrhnja+caša soka od ananasa 4.pola bijelog kruva+majoneza i puding od cokolade 5. jabuka 6.masti,domace+3/4 polubijelog kruva To je za 5 kila, ak oš š0 poduplaj sve. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
lima 15
Post Options
Thanks(0)
|
marenda zobene pahujice mljeko 0.9 dorucak kajgana od 2-3 jaja pomješana sa tunom rucak uvjek razlicito najceše piletina pašta juha neka i salata među obrok shake od banane sa wheyom vecera sendvic neki ili tako nešto prije spavanja posni sir i kikiriki namaz jel to dobro ako nije dobro sugerirajte mi |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marenda, fali proteina
dorucak, fali nekih UGH Vecera,u sendvic natrpaj puno mesa da dobiješ neku solidnu kolicinu P |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
lima 15
Post Options
Thanks(0)
|
Uz marendu mogu whey popit a dorucak raženi kruh bi mogo dodat
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
To je ok. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
lima 15
Post Options
Thanks(0)
|
oke hvala
|
|
Indir88
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahaha ovo je smijesno!!! |
|
tvoje tijelo, tvoja tvrdjava
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |