prehrana po krvnim grupama |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam 0,i sve sto volim jesti gore pise da nebi smio,zitarice,pa ja zivim za to,trosko voce,ludilo,s sta sad,
cuo sam nesto o tome s krvnim grupama sad koliko je to istina,ajde ljudi jel zna tko sta o tome |
|||
Live fast die fun!!!
|
|||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko sam ja cuo krvna grupa 0 je najbolja i najizdrzljivija te ima najbolje rezultate u sportu. Ali kako je netko ore rekao ne treba se obracati na ovo jer su to manjevise gluposti
|
|||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja ni ne znam koja sam.. al' chem uskoro uchinit jedno humano djelo-darivat krv, pa chu saznat
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja nemam pojma koja sam krvna grupa...šta je u mom slucaju za ruganje.
|
|||
ksoric
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrovoljno darivanje krvi je krasna stvar. Nekom pomognete, kažu vam koja ste krvna grupa, a usput vas besplatno testiraju na razne boleštine...
Usto, kao dobrovoljni davatelj krvi cesto imate prednost pri cekanju raznih zdravstvenih usluga. šteta je ne davati krv. ;-) |
|||
gagadite
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Austria Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za dijetu po krvnim grupama osim famozne knjige Dr Adama ne postoji nijedna ozbiljna naucna potvrda da ima smisla .
|
|||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Just a girl samo naprijed ja sam davala krv prije... To je tako super osjecaj.
|
|||
hm
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tocno ili ne, ja sam skužila da mi je tijelo samo odabralo prehranu po svojoj krvnoj grupi Inace sam A i ne mogu bez povrca, težinu od crvenog mesa osjetim satima kasnije, narance mi stvaraju totalnu kiselinu, a mesne prerađevine tipa salama (pa cak i pureca šunka koju sam nedavno makla s dnevnog reda) kaos u želucu kad ih pojedem malo više... I to sam sve primijetila i prije nego što sam procitala knjigu....tako da bilo kako bilo, meni takva prehrana odgovara al da je svima tako...sumnjam.... Ipak svi znamo što spada u smece od hrane, a to se ionako u nijednoj dijeti ne preporucuje tako da se ljudi automatski osjecaju bolje cim samo to izbace iz prehrane.. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam, po meni je prehrana po krvnim grupama cista glupost... a hrana i stupanj tolerancije na određenu vrstu hranu je individualan te nije određen krvnom grupom...
|
|||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
na kraju se mozda ispostavi da stvarno ti pase prehrana po krvnoj grupi.. svi smo mi individue i ne mozemo generalizirati to, ali ima u svemu malo istine. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zasad ne...krvna grupa A sam...i OBOŽAVAM meso, ribu i mlijecne proizvode . mislim, volim povrce i sve to vrijedi, ali ne vjerujem da cu u buducnosti vegeterijanka il veganka postat. osim ak cu stvarno imat nekih problema koji ce tražim odricanje proteina. |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mesa se nikad odreci!!! |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda bih mogla i bez slatkog živjet (što mi je inace porok), ali bez mesa ne vjerujem. u nedjelju gotovo cijeli dan tamanim meso... |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ko kaže da trebaš postat vegetarijanka? Ili se odrec proteina? Btw. i da postaneš vegic ih se ne moraš odrec, dapace, bilo bi to prilicno loše.. ... Nitko ti ne brani piletinu i puretinu, btw. ja ih tamanim iz dana u dan i zasad nema šanse da ih se odreknem, kao ni posnog sira, nedam ga nizašto ....u knjizi se tvrdi da bi se trebalo izbacit samo crveno meso zbog toga što ga navodno grupa A teško probavlja... isto tako i za ribu i mlijecne proizvode....preporucuje se izbacit određenu ribu (tipa dagnje, lignje, itd.) i masne mlijecne proizvode, pogotovo masne sireve, maslac i tome slicno - dakle posni sirevi, jogurti..sve je to ok. Po tvom ispada da bi trebali samo po biljkama brstit, a nije baš tako Kažem, ne tvrdim da knjiga ima smisla, samo eto meni slucajno baš odgovara tako :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trudim se dat krv što cešce, al me hemoglobin (tj željezo) zezaju u zadnje vrijeme, pa nisam dala preko godinu ipo dana.
Inace imam B - grupu, hehe, i vidim da mogu jest sve..pa istina, nema baš toga šta ne podnosim. |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne, nisam mislila na knjigu...mislila sam opcenito. ne vjerujem da bih mogla samo na zelenjavi bit. |
|||
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |