Prehrana po krvnim grupama |
Post Reply |
Author | |
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2010 at 15:48 |
Moze li me netko poslati popis namirnica koje nisu najbolja
opcija za moju krvnu grupu (o - ), one neutralne i one koje bi trebalo konzumirati ... Imao sam to vec isprintano ali sam zagubio i sad nigdje ne mogu nac na netu ... Ispricavam se ak ima negdje na fit forumu al na trazilici nisam nasao nista . Hvala unaprijed |
|
beebica
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo ja imam skinuto s nekog sajta:)
Jako dobre namirnice Morske ribe - bakalar i srodnici, list, štuka Crveno meso - govedina, janjetina, jetra teleca, ovcetina, teletina, divljac, srce Povrce - kelj, špinat i brokula Ulje - maslinovo ulje Orašasti plodovi i sjemenke - orasi, lan, bucine sjemenke Povrce - cikorija, đumbir, hren, kelj, luk, repa, špinat, articoka, blitva, brokula, buca, endivija, korabica, paprika, salata rimska, krumpir, peršin Voce - mango, ananas, smokve, trešnje, višnje, šljive Ostalo - curry, rogac, mineralna voda, zeleni caj Koju hranu izbjegavati? Meso Ršš; slaninu, šunku, gusku Riba i morski plodovi Ršš; barakuda, som, kavijar, školjke, haringa, dimljeni losos, hobotnica Sirevi i mlijecni proizvodi Ršš; smanjiti konzumaciju svega na najmanju mogucu mjeru Ulja Ršš; kukuruzno i suncokretovo ulje, ulje od kikirikija Orašasti plodovi i sjemenke Ršš; brazilski orašcici, kikiriki, maslac od kikirikija, pistacije, mak. Grah i grahorice Ršš; smanjiti konzumaciju na najmanju mogucu mjeru. Žitarice i ostali proizvodi - kukuruzne pahuljice, kukuruz, biljne maslace, pšenicno brašno, pšenicu, pšenicne mekinje, pšenicne klice, kuskus brašno, graham brašno, griz, tjestenina od bijelog brašna Povrce Ršš; avokado, zelje, cvjetaca, patliđan, šampinjone i shiitake gljive, masline Voce Ršš; kupina, kokos, lubenica, narance, jagode, mandarine Sokovi Ršš; sok od jabuke i narance Zacini i aditivi Ršš; kapare, cimet, kukuruzni škrob, kukuruzni sirup, muškatni orašcic, crni i bijeli papar, vanilija, ocat Ršš; jabucni, balsamico, vinski Namazi i premazi Ršš; kecap, majoneza, kiseli krastavci Biljni cajevi Ršš; aloe vera, ehinacea, encijan Pica Ršš; kava (s kofeinom i bez), destilirana pica, crni cajevi, gazirana pica Neutralne namirnice Meso - fazan, kokoš, kozje meso, patka, piletina, purica Riba i morski plodovi - dagnje, gavuni, losos, kamenice, morski rakovi, skuše, škarpina i srodnici, srdela i srodnici Povrce - celer, cešnjak, gljive, komorac, kiseli kupus, masline, mrkva, repa, šparoga, tikvice, rotkvice Voce - brusnice, datulje, dinja, dunja, grejpfrut, grožđe, jabuke, limun, maline, ribiz, papaja Ulje - bademovo ulje, sezamovo ulje Mlijecni proizvodi - feta sir, kozji sir, maslac, mozzarella sir Ostalo - pacja jaja, bob, slanutak, soja, tofu, bijeli grah, crveni grah, bademi, lješnjak, pinjoli, sezam, heljdina kaša, articoke, proso, raženi kruh, riža, sojino brašno, zob, anis, cokolada, cimet, estragon, kadulja, bosiljak, kim, klincic, kopar, lovorov list, mažuran, med, melasa, crno vino |
|
Roncha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Beebica, imas kavu!
|
|
beebica
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, bas bi mi dobro dosla jedna da se razbudim:)
|
|
Roncha
Post Options
Thanks(0)
|
Al s natrenom obavezno, na defki sam hehe :) |
|
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kupila danas knjigu za krvnu grupu 0
|
|
Roncha
Post Options
Thanks(0)
|
ukrast cu ti to |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |