Prehrana, Trening...slika |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mali ne vrijeđaj boss-a...he is watching you a sad da se vratim na temu...znaš onu poslovicu ˝Dajte covjeku ribu; Nahranili ste ga za jedan dan. Naucite covjeka da lovi ribu; Nahranili ste ga za cijeli život.˝...to ti je sad otprilike tvoja situacija..ne možeš ovisit o ljudima s foruma da ce ti cijeli život pisat prehranu i treninge...jednostavno moraš sam nauciti..znaci knjigu u ruke i citaj...bez osnova nema dalje...trebaš teoriju...kad svladaš teoriju primjeniš ju u praksi...kad ti to uspije onda si naucio i možeš dalje na sljedeci novo...tebi su možda na drugom forumu dali ribu ali nisu te naucili pecati na što smo te thorn i ja htijeli potaknuti ( a ne napasti te)...možda ceš jednom to cijeniti btw...pripazi na konkretne savjete s foruma koje primaš bez nekog znanja o tome što pitaš da se ne zakopaš još dublje...ljudi imaju drugacija iskustva i najcešce ceš dobiti savjete koji proizlaze iz tih iskustva...ne treba ti to...oni su to vec prilagodili sebi..TI TREBAš OSNOVE I DALJE TO PRILAGODITI SEBI..nadam se da shvacaš sad |
||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
||
omnia665
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto ja se iskreno ispricavam ako sam prenaglio u
bezobraznim odgovorima,ali ocito full želin to promjenit pa sam krenuo lakšim putem =) thorn, illusions ISPRIKA ....možete li mi samo odgovorit na one moje sise..koji im je K?? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko vidim na slikama preslabo je za ginekomastiju, tako da bacam sumnju na lipomastiju. dakle, ako vec želiš to rješavati, skidaj bodyfat što niže možeš jer ako mast odlazi s cijelog tijela morat ce otici i s tog dijela, i stavljaj poseban naglasak na vježbe za prsa jer što više povecaš mišicnu masu na tom dijelu to ce manje doci do izražaja nakupljena mast. također, poradi na držanju, tj što više lopatice skupljaj prema nazad dok sjediš stojiš, tj. isprsi se tako da ti onda prijeđe u naviku i da ojacaš mišice na stražnjem dijelu leđa. |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
KETO DIJETA SE DRZI MAKSIMALNO 8 TJEDANA!!! |
||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pretpostavljam da je zanemario taj savjet kad nije postavio dalje pitanja o toj temi...proporucam to i ostalima kad citaju ovu temu ->ovo se odnosi na ketogenu @omnia665 sretno |
||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |