Prehrana u danima odmora |
Post Reply |
Author | |
chucky
Cita FAQ Joined: 30 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2009 at 17:55 |
Ciao
Svuda vidim što treba jesti kad se vježba...a što je s danima odmora? U danima vježbe raspoređeni obroci, š.5gmm proteina, š.5gmmugljikohidrata etc... Da li takav režim treba zadržati i u danu odmora, ili je bolj smanjiti unos? Vježbam tri puta tjedno, svaki drugi dan. |
|
dive deep
www.marinesport.hr |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jedem isto kao i kad treniram 4g UH i 2 g proteina po kg TT, 6 obroka dnevno...mati hoce da me se odrekne preko novina haha
|
|
awesome :))
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo jedi isto kao i kad treniraš, ok je, nema potrebe za mjenjanjem, jedino, kad treniraš na taj dan možeš malo više kalorija nego kad ne treniraš ne puno |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
he he.. a ja š-2 g ugljikohidrata i š-š,5 g proteina po kilogramu svoje tezine.. doma bi me se odrekli da jedem previse..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |