Prehrana za definiciju mišića |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bitno da se prehrana radi bez ne baš planiranog treninga još jedan tip 80 posto prehrane 20 posto treninga :) ??
Zanima me što ti misliš definirati ... ako nemaš iskustva... niti si već išta trenirao što se tiće BB-a fitnessa... kako god?
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
NBAFan
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2014 Location: Split Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A tako nešto :D Dosad i nisam baš posebno razmišlja o tome koliko čega dnevno unosim, pa računam da bar to popravim, ako ništa bar tu znam općenito koja hrana je zdrava.. Mada očigledno i nije toliko jednostavno jer treba uzimati u obzir kad i koliko čega jesti..
Pa sad, ne mislim na neku posebnu skupinu mišića. Usredotočio bih se na gornji dio, uglavnom me zanima općenito. |
||
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nekako mi se podrazumijevalo da je ugrije zato su te zobene zeznute, svatko ima svoj način |
||
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
||
NBAFan
Post Options
Thanks(0)
|
|
E i da, koje proteine vi uzimate ?
Zašto su ovi "Myprotein" toliko povoljniji od od whey gold standard, je li stvarno tolika razlika ? https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-2kg.aspx www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard-2kg.aspx 2.5 kg ovoga myprotein je 300 kn, a malo manje od 2.5 kg whey golda je 130 kn skuplje, zašto je to tako ? |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema pretjerane razlike osim u marketingu ja bih rekla. Slobodno pij Myprotein..
|
||
cookies are for pussies
|
||
NBAFan
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, super.. jer razlika u cijeni je dosta velika ako se često uzima, pa me zanimalo..
tnx :D |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |