Prehrana! |
Post Reply |
Author | |
tysonn
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2016 Location: Sisak Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2016 at 22:28 |
Pozdrav svima!
Trebam Vašu pomoć oko prehrane za definiciju. Cilj mi je do 6. mjeseca postići izraženu definiciju (ne previše, nego normalno, nadam se da razumijete). Za sad mi se vide pločice, i prsa su malo izražena. Imam 60 kg, visok sam oko 173 cm i imam 16 godina. Posvećujem se definiranju već mjesec i pol (bez konzumacije wheya i plana prehrane) i polako se vide napretci. Počinjem piti whey, ali ne znam kako da složim prehranu. Izračunao sam koliko unosim normalno kcal, i oduzeo sam 200 da mi se polako metabolizam rješava masnoća, i znam da trebam uvesti:
|
|
Stay strong :)
|
|
marko475
Cita FAQ Joined: 01 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poz prvo da ti dam svoje misljenje a to je da sa 60kg nema smisla da ides na definiciju jer nemas sta definirat al da ti sad ne serem nesto nego da ti kazem za prehranu svoje misljenje a to je da UH unosis najvise prije i poslje treninga a ostatak dana malo ili nikako pogotovo prije spavanja.Sto se tice protina pokusaj da imas tjekom cjelog dana neki unos to znaci da se ne nazderes ujtro pa da onda do 4 nista ne jedes nego da imas 4-5 obroka sa podjednakim unosom proteina i mozda malo vise poslje treninga,a masti pokusavaj unositi iz orasastih plodova ali pokusaj da to nebude prije ili poslje treninga nego u neko drugo vrjeme kao meduobrok jer onu usporuju probavu a to nezelis ni prije ni poslje treninga.Nadam se da sam ti barem malo pomogao i jos jednom razmisli o toj definiciji posto si prema ovom sto si napisao tanje građe lp ;)
|
|
prikraj
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2016 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi tysson...trebao si sacekati, da napunis 18 godina, da ti se tijelo razvije prirodnim putem (razvoj ide do- 22 godine), pa da tada pocnes sa definicijom. Ti si sa 16 vec definiran? Znaci da si poceo sa treningom i sa manje od 16 godina.(malo kritike)😊Mladim ljudima ponestaje onog najvaznijeg "STRPLJENJA".Definicija je lagan i dugogodisnji proces,,,,nema nista "NA BRZINU", Zato se uzimaju razni preparati za PUSH, sto po mom misljenju moze imati posljedice.
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Čemu definicija? Mlad, i nemas previše kg.. Nema potrebe za definicijom, a ni wheyom. Ti si još u razvoju, muški se do 20-te razvijaju slobodno pričekaj još malo s definicijom, a vježbanje svakako da
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |