Prehrana,proteini |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
MatijaV
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ga došlo je weeee
Jel ima te kakav savjet kako da pijem ili da pijem onako kako piše tamo na webu?
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dovoljno ti je da piješ samo u dane treninga,kako je naznaceno na webu.
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbitnije je da pijes poslije treninga, a ako imas dobru prehrau onda nema potrebe da pijes u neko drugo vrijeme
|
|
MatijaV
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
I htio sam vas pitati po vašem koliko je bitan san? I koliko bi ga otprilike trebao imati?
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo bitan,trenirao ili ne 8-9 sati sna idealno.
Edited by Igor - 19 Travanj 2012 at 08:36 |
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
Kako je bolje pit shake s vodom ili mlijekom?
|
|
bodybilder
Cita FAQ Joined: 01 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se bolje apsorbira s vodom.Imam jedno pitanje jel mi možete preporucit neke proteine do 150 kn a da mi traju mjesec dana trenutno koristim weider whey gold ali su mi malo skupi a samo 16 porcija dobijem iz 500g
Edited by bodybilder - 01 Svibanj 2012 at 11:04 |
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
myprotein 5 kg - 500 kn Pronjuškaj malo |
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
MatijaV, ne nasjedaj na razne šarene kutijice sadomazo naziva, koja nemaju apsolutno nikakvog ucinka. Mega mast je sranje, nebi to pio ni da ga dobijem džabe. Od dodataka koristi samo whey i kreatin. Ako ceš imati koju kunu viška multivitamin, vit. C, omega 3 i to je to. |
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
A šta bi mi ti onda preporucio od pripravaka?
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ti je to vec napisao u zadnjem postu... dzaba ti svi dodaci svijeta ak treninzi i prehrana ne valjaju
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |