Prekomjerena tezina + dijabetes |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
tasha
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2009 Location: Algeria Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa sigurno da bi.... ali gle,svi smo mi ljudi takvi...nisam ni ja razmisljala tako o tome dok mi nije zagustilo.... svi mislimo to se dogadja drugome...i mislis si pa ima i debljih ljudi od mene pa kao nemaju problema s zdravljem...zapravo sami sebi mažemo oci.....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Problem je što je danas, uz hrpu izbora svakakve hrane i svakodnevnog hipnotiziranja razno raznim reklamama teško između sladoleda i posnog sira odabrat ono drugo. A da ne spominjem izbezumljene poglede ljudi kad im negdje između njihova 2 zalogaja nekog sendvica, štrudle ili pizze pogled padne na tvoj tupperware pun mesa, povrca i salate . Al eto...šta se može. Ja sam se pomirila s tim da ako želim dobro izgledat, bit zdrava i dobro se osjecat, moram stisnut zube i papat zdravo i trenirat jako. Ako ne, ne moram, nitko me ne tjera osim mene same...ali onda nema plakanja kasnije. Postat ce ti to tasha toliko normalno da neceš ni primjetit. Teško je ko vrag na pocetku. Nisam nikad imala takvu situaciju kao ti ali borim se cijeli život s kilama tako da sam svašta isprobala. Pustimo sad estetiku, zdravlje je na prvom mjestu, a i ti si prepremlada da biš ga vec tako rano uništila. Zato hrabro do tih 80! Eto, imaš našu podršku Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |