Premišicavost - help! |
Post Reply |
Author | |
hartera
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2013 at 12:32 |
Pozdrav!
Imam 23 godine i cijeli život sam se bavila sportom (najviše sam se zadržala na tenisu koji mi je i danas velika velika ljubav).Prije godinu dana pocela sam trenirati pole dance u koji sam se instantno zaljubila (NE S-faktor, razlika je velika!) i u tih godinu dana "nabila" sam mišice i ogromnu snagu. Inace gradjena tako da sam u struku uska i lako dobijem plocice, a noge su mi malo jace. I zato vam se i obracam. Noge su mi postale pre mišicave što me zaista živcira. Što mogu napraviti da mi snaga i mišici ostanu, ali da se ipak malo smanje? Što se tice prehrane, vegetarijanka sam (ali jedem i ribu i sve mlijecne proizvode), pazim što jedem (dakle grickalice, cipsevi i sl. je sve out), ne pijem i jedem 3 obroka dnevno (uz medjuobroke - raznorazne voce). Toliko od mene, vi ste na redu |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Picture or it didnt happen :)
Odi na dijetu i smršavi.. Mada iskreno mislim da nisi "prenabildana" al ako nisi zadovoljna sa tim, ja ništa ne mogu Edited by XQ - 21 Veljaca 2013 at 12:49 |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe slažem se :) Nisi sigurno premišicava. Cure koje se bave bodybuldingom inaju ogromnih problema da uopce metnu na sebe misicnu masu , a rade iskljucivo hipertrofijske treninge, tak da se vjerovatno radi o tvojoj percepciji tvojih nogu, no i to je problem ako ti smeta. Posalji slike da vidimo o cemu se radi........ Koliko zgibova, sklekova (muskih)mozes napraviti ,cisto da dobijemo okvirno pojam o snazi?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobro nam dosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
its all in your head.. nisi sigurno "premišicava"
|
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas dvije opcije . ili ih zamasti ili ih smanji . smanjit ces ih kortizolom :) jedi ko pticica radi duge cardio treninge po mogucnosti bez obroka blizu i tAko. u biti kontra bb
|
|
U mirin brah?
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima odlicna stranica s koje ja skidam vježbe, žena je takodjer imala mišicavije noge i htjela ih smanjiti i ima nekoliko leg slimming rutina: http://www.lovingfit.com/ potraži si, vježbe su bodyweight, noge bole 2 dana poslije. ;)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
hartera
Post Options
Thanks(0)
|
dobro, sigurno nisam kao tete bodybuilderice, ali stvarno su mi se noge sjacale i omišicavile i to me živcira i zato sam tražila savjet.
što se tice snage, ne znam za sklekove i zgibove. zadnji put kad sam ih radila na ljeeto mogla sam cca 20ak jednih i drugih. snagu više manje mjesrim u tome koliko dugo sam na šipci, radim elemente bez da taknem pod, a tako mogu izdržati 2 minute (dakle uz konstantno mjenjanje elemenata, dizanja itd.) iii, pitanje za sebastiana96: šta misliš pod "zamastiti" i "smanjiti"? i šta je kortizol? shame on me, ali to ti je meni kao da mi pricaš kineski. Jean, hvala na stranici, pogledat cu. |
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
ukratko, ako nemaš energije iz hrane, a imaš nekakvu prolongiranu aktivnost, tijelo ce pomocu kortizola razbijati mišice i stvarati energiju
|
|
U mirin brah?
|
|
hartera
Post Options
Thanks(0)
|
tnx :)
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo, problem kortizola je sto ne djeluje ciljano na neku misicnu skupinu nego na cijelo tijelo...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |