Preparati za podrsku zglobova i tetiva |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tnx phoenix..evo baš gledam po bb.comu i racunam..koliko mi se cini iznos je oko 350kn..što i nije baš jeftinije..
znaš i cijenu u Sloveniji? otprilike? |
||
pazim da ne odletim..
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam procitala na sajtu sa kojeg bih narucivala samo to da se ne uzima vise od dve ''merice'' dnevno, a sipa se jedna mera za jedno konzumiranje..Evo ovako pise : NAPOMENA: Ne uzimati više od dve merice dnevno. UPOTREBA:Jednu mericu razmutiti u 2dl vode sobne temperature. E sad, kolika je ta merica...
Pa ja sam isto u plesu koji ima dosta baletskih elemenata(da znam da ce sad svi koji ovo procitaju da prevrnu ocima i da kazu ''pffff'' ali uopste nije ni lak ni blagonaklon prema telu) i koji bukvalno jede skocne zglobove i kolena...Najveci pritisak i tezinu i napor trpe upravo ti zglobovi, do sada sam imala samo ludu srecu sto nisam imala ozbiljnijih povreda, ali to mogu da pripisem samo mladosti i sreci. Ali opet, i te manje povrede me znatno poremete i unazade u treniranju, a zglobovi i tkivo oko istog ne postaju ista jaci od tog trosenja, samo slabe i slabe. Nego nikada ne razmisljas o tim stvarima dok ti se ne desi neko sr...nje. Za uzimanje, bila sam spremna na to da se to mora uzimati dugorocno, ali nekako mi je to i logicno, ipak nikakva regeneracija ne moze da se desi preko noci, pogotovo kada su u pitanju zglobovi. Elem, hvala i na tvom glasu za ove preparate! Edited by Morrighan |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije,upravo i ja isel gledat.....ispadne 39 usd, recimo malo vise od 200 kn......ako racunamo da te nebuju carinili za š kutiju, mene nisu za š kutiju gotovo nikad carinili.........pogledaj prosport.net za slo
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme mene..pomiješala sam funtu i dolare..i množila sa pogrešnim tecajem..imaš pravo..hvala..
idem vidjeti i u sloveniju.. ebay sam pregledala..za sada je iz amerike ta cijena.. |
||
pazim da ne odletim..
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo slovenija ti je još jeftinija, 2š euro, znaci manje od 200 kuna, u auto i brezice po to, zemi si 2-3 komada i to je to, prek š00 kuna po pakiranju spremiš u đep.......
gibam u krpe, sutra u 6 dizanje i gym, bit ce jao .noccc Edited by The Phoenix |
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
Phoenix HVALA!!
Morigghan idemo zajedno? |
||
pazim da ne odletim..
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema na cemu,Tica.....ako misliš ic u sloveniju po to javi
se slobodno na pm da ti objasnim detalje........mozes i dostavu doma narucit, ali bojim se da bi to onda mogli carinit.......mozes probat eventualno sa š kutijom pa vidjet, ali imas i 9 eura shipping mislim, u najgorem slucaju bus platila ko u zg.....ali definitivno ti se isplaiti ici po to ako si iz Zg, a mislim da jesi jer nije daleko i usput uzmes i druge stvar ako koristis.whey npr... |
||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|
tnx phoenix. Javim se obavezno.
|
||
pazim da ne odletim..
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh, daleko mi, a i ja sa ovim zglobom sugavim jedva do prodavnice odem a da me ne zaboli Nije preparat mnogo skup, al' Boze moj, iz Studentskoga dzepa odvojiti, tesko je ((: |
||
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izvrsna stvar za probleme sa zglobovima,ligamentima i slicnim stvarima je od weidera glusaosamin hondroitin msm plus gelatin forte u prahu,barem je meni puno pomoglo,imao sam problema sa koljenima i zglobovima na nogama....stvar je u tome da se treba piti jedan duzi period a ne mj ili dva ali stvarno pomaze...
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo je sigurno preskup, kao i sve od weidera
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |