Preporuka |
Post Reply |
Author | ||
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2007 at 17:53 |
|
Zanima me koji oblik vjezbanja bi mogla ubacit ovu zimu..spram svog solo vjezbanja doma da ostanem cvrsta,jos mozda nabijem koji misic.najvise se fokusiram na trbuh njega zaista volim ravnog..i na njemu se ocrtavaju plocice lagano al ne kako bih ja jos htjela..i htjela bih ledja malo istesati...taj dio mi je uvik sexy kako na dr pa tako na sebi..htjela bih malo da su vise misicavija..neznam koje vjezbe bi mi preporucili,ako je izbor teretana..dali da kombiniram sprave+crobik(do sad sam samo crobik uzimala) ili sto mi preporucate jer nebih htjela izgubit svoju zenstvenost nego da sam cvrsta i jos uvik zena...al ne prenapuhana,neznam shvacate li me,znam da ovdi neko ima koji odgovor za mene.. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neces biti prenapuhana, za to ti treba puuuuuno vise od obicnog vjezbanja u teretani. Ideja o crobiku + teretana je sasvim ok! |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
teretana+pilates.............dobitna kombinacija..................
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ti s tim pilatesom!!!! A gdje joj je onda crobni trening?!?!!?!!
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Narode,,,,,,,,,, Ovoj Thei nemoze nista izmaknuti ,,,vidi sve,,,,vidi jako dobro ono sto treba..... a jos bolje ono sto netreba.............Ima SNAJPER????????????? Teretana+Pilates+cro Lates+ cRO TRENING..........dobitna kombinacija............... |
||
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O tom sam i ja razmisljala,mislim da je pilates ono sto bi bilo pametno..i sto me zanima,to jos nisam probala.Hvala na savjetu..pozdrav
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trcanje+Plivanje+Tc bo+........ MA JESI TI LUD?! Kao da ljudi nista drugo u zivotu ne rade osim vjezanja!!!! |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treba ti neki crobni trening, a pilates to nije. Pilatesom ces se ucvrstiti, to je istina, ali viskove ces morati rijesiti/odrzavati crobnim treningom. |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
DA nismo slucajno u nekom konfliktu??????? |
||
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne... dibi?
Da probas cistit snjeg? |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
JESMO!!!! OBJAVLJUJEM RAT!!!! |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo cisto da razjasnim,
posto emilio zna otici koji put u offtopic zamolio sam ga da neke svoje rasprave / sale vodi preko privatnih poruka jer se narusava preglednost teme. Emilio slobodno sudjelus na forumu - nemoj tako naglo reagirati |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja je preporuka kombinacija jednog oblika crobnog treninga i treninga sa utezima.
Taj crobni trening moze biti i crobik |
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odes na pilates i jos si ubacis kakvo trcanje ili bicikl
|
||
Body_And_Mind
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da ste mi dali toliko opcija da u dvi zime nebi sve stiglasalim se,ma super mi se sve cini..Posto obozavam crobic oduvijek _kombinirat cu sa spravama,il pilates jos neznam,sve mi se cini ok..Al ovaj moj posao mi sve kvari..od njega nemogu ni upola sto bih htjela..to radno vrime
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |