prevelike upale |
Post Reply |
Author | |
barney stinson
Cita FAQ Joined: 24 Travanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2015 at 22:00 |
treniram vec oko 5 mjeseca,i imama problema sa velikim upalama
znaci odradim trbusnjake bez da se umorim i poslje toga imam upalu 7 dana kod ostalim misica ima upalu 5-7 dana prije treninga se zagrijavam i istezem,dnevno unosim 180g proteina,dovoljno uglijkohidrata,minerala i vitamina cak sam kupi glutamin i sumece tablete od magnezija i nista ne pomaze,i dalje mi upale traju 7 dana a treniram bez da se umorim(laganim tempom) u cemu bi mogao biti problem ? neka bolest ili ? |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko cesto treniras? Koliko cesto radis iste misicne skupine?
|
|
barney stinson
Cita FAQ Joined: 24 Travanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
otprilike 7 dana,jer mi toliko traje upala
mislim da nije problem u treningu,nego u mom tjelu |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ona dobra stara klin se klinom izbija? Kreme za bolove i sportske povrede, topla voda, masiranje toplo-hladno, proba li nesto od toga?
Jel sacekas da te prodje upala pa onda opet treniras? Ako cekas svaki put 7 dana da te prodje upala pa onda opet odradis trening posle 7 dana nije ni cudo sto stalno imas upale. Ne znam koliko su ti teske te upale, da li te ometaju u svakodnevnom funkcionisanju ali ako bolovi nisu previse intenzivni, teski i ostri, ako postoji mogucnost da se smanje treniranjem mislim da je najbolje da stisnes zube i istreniras kroz tu upalu, tako ce ti se misici naviknuti na te traume i sledeci trening nece dozivljavati kao stres. Sad je tu vec stvar u tome koliko ti poznajes svoje telo, ja na primer tacno osetim kada je upala na granici povrede a kada je obicna upala koja ce da se izbije treningom... Mislim da treba uzeti u obzir jos gomilu drugih faktora, nisi uopste rekao/la kako i sta treniras, kojim intenzitetom, u kom obimu itd |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |