Prije spavanja u masi? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Individualna stvar. Hm, koliko si dugo na masi? Ako si vec duze vrijeme a ne dobivas nista kg, onda ne radis nesto dobro. Kruh na masi ne moras izbacivat, uzmi uz njega jos neki izvor proteina i to je to. |
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma prije mjesec i malo više sam se "aktivirao"... nisam nestrpljiv nego onako pitam... bio sam 3-4 godine u stanju "hibernacije" i nisam podigo ništa teže od žlice i daljinca... onda mi je to lagano dopixxxxo... fizicki sam se zapustio... sad uredno i redovno treniram svaki drugi dan bio petak ili svetak... reduciram i prilagođavam si obroke pa se nadam da to sve skupa bude polucilo nekakvog rezultata... pogotovo što se u ovo kratko vrijeme osjecam puuunooo bolje... i fizicki i psihicki !
|
|||
Who dares wins!
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
" Mjesec i malo više" nije tako malo vremena, za to si vrijeme vec trebao primjetit neke pomake u kilazi. Ali nema veze, nista ne dolazi preko noci, a za kvalitetnu masu je ipak potrebno dosta vremena. |
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definivno mi se vidi na mišicnoj masi... za sad je to samo bolja definicija... a do prije dva tjedna nisam uzimao nikakvih "praškastih" dodataka... kako kažem, nisam nestrpljiv, imam motivacije i volje tako da sam uvjeren da s vremenom ni rezultati po pitanju mase nebudu izostali.
|
|||
Who dares wins!
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gdje? |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa do š50kn se nađe bez nekih problema, pogotovo ak narucuješ velika pakiranja, i više pakiranja odjednom, dobijaš popuste. Naravno da neceš naci ako kupuješ po pola kile-kilu. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na "onom forumu", kod Mopsa.My protein firma. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mops je bio i na ovom forumu i može ga se kontaktirati preko facebooka, pod "teretana proteini" |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zna ona sad
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |